Ofertele restaurantelor de Valentine’s Day

Timișoara

Timpul a zburat rapid și deși parcă numa’ ce-a trecut Crăciunul, ne-am și trezit față în față cu Valentine’s Day. Știm, iubirea se sărbătorește în fiecare zi și nu numai într-una singură aleasă de americani, însă, parcă o cină romantică cu mâncare delicioasă nu e niciodată o idee proastă. Și deși poate nu suntem cei mai pricepuți la iubire, când vine vorba de restaurante știm exact cum stă treaba și ce să vă recomandăm și vouă.

Așa că pe azi am pregătit, așa pe ultima sută de metri, 16 idei pentru o seară sau un weekend de poveste plin de iubire și mâncare bună.

Restaurante din Timișoara

1. Casa Antinori – un restaurant stilat și rafinat care nu impune un anumit meniu sau o sumă fixă pentru cina de Ziua Îndrăgostiților. Vin însă în schimb cu o propunere de meniu afrodisiac delicios și foarte interesant. Cei care le trec pragul vor primi din partea casei un cocktail al iubirii pe bază de vin rose și vanilie. Puteți citi mai multe despre oferta lor aici.

decor cina romantica casa antinori

2. Ospătăria Stejărelul – localul care aparține de Hotel Stejarul de la Bazoș vine cu un meniu la un preț foarte accesibil de 49 de RON/persoană care include un pahar de Prosecco și o gustare rece din partea casei împreună cu alte preparate delicioase și deserturi cu macarons și sos de vanilie. Mai multe informații despre meniu puteți găsi aici.

3. Casa Voastră – seară romantică, muzică live și un meniu de 50 de RON/persoană sunt ingredientele pe care cei de la Casa Voastră le-au pregătit pentru a celebra Ziua Iubirii. Creveți parfumați cu lemon gras, file de halibut cu sos de portocale și duet de ciocolată cu fructe de pădure tăvălite în sos de căpșuni sunt câteva din produsele cu care ei vor să își atragă clienții. Mai multe informații despre meniu și rezervări puteți afla de aici.

4. Casa del Sole – pune la dispoziția celor care doresc să ia cina în oraș 3 variante de meniu, cu 70/80/100 RON/persoană, în funcție de bugetul și poftele fiecăruia. Cei care vor petrece acolo vor primi din partea casei un cocktail. Ce conține fiecare meniu puteți citi aici.

5. Spring Phoenix – meniul propus de cei de la Spring Phoenix este în valoare de 75 de RON/persoană la care se adaugă un cocktail oferit din partea casei. Și pentru a îmbina romantismul cu distracția, începând cu ora 21 se dă drumul la Karaoke Party pentru că iubirea sună mai frumos în versuri. De asemenea, la fiecare 2 cupluri oferă o sticlă de vin din partea casei. Informații despre evenimentul lor găsiți aici.

6. Restaurant Flora – și cei de aici au pregătit mai multe oferte pentru cina de Valentine’s Day. Au 3 meniuri prestabilite: meniu Romeo, meniu Julieta și meniu Cupidon iar prețurile lor sunt de 85 de RON/persoană (Juliets și Romeo) și 135 de RON/persoană (Cupidon). Din partea casei veți primi un pahar de Prosecco (100 ml), iar seara va fi completată de muzică live, DJ și dans. Mai multe informații aici.

meniu valentines day flora

7. Restaurant Casa Bunicii 1 și 2 – au variante diferite de meniu în funcție de locație. Prețul unui meniu este de 89 RON/persoană iar dacă vreți să aflați ce oferă fiecare dintre cele două restaurante, click aici.

8. Restaurant Belvedere – propune un meniu rafinat într-o ambianță discretă și relaxată pentru o zi specială la un preț de 99 RON/persoană. Cine va fi servită în acordurile șansonetelor interpretate cu rafinament de Adeline, iar meniul propus este select și delicat, însotit de un pahar de vin rose Crama Budureasca. Atmosfera va fi întreținută de Adelina Capotescu, voce și Horia Făgărășanu clape, între orele 20.00 – 22.00. Mai multe detalii aici.

9. Sky Restaurant – are în oferta de Ziua Îndrăgostiților 3 meniuri cu 90/100/110 RON de persoană. Piept de rață cu ruladă de legume și brânză de capră, smochine în sos de ghimbir și piept de pui umplut cu caise și brie, marinat în miere sunt doar câteva din preparatele pe care le puteți servi acolo. Cocktail-ul este și aici din partea casei, iar pentru informații suplimentare, click aici.

meniu valentines day sky restaurant

10. Restaurant Sabres – Vineri de la ora 19:00 și Sabres se pregătește să sărbătorească iubirea cu un meniu ”La vie en rose”, decorat cu un pahar de Chardonnay Terra Romana din partea casei într-o atmosferă de poveste. Prețul unui meniu este de 100 de RON/persoană și pun la dispoziție două variante din care puteți alege. La ei pe website puteți citi ce cuprinde fiecare meniu.

11. Restaurant Merlot – propune un meniu destul de variant din care fiecare poate alege după gust și după pofte. Deserturile din care puteți alege, de exemplu, sunt: Pavlova cu mousse de zmeură aromatizat cu anason, înghețată de afine cu ghimbir, cheesecake cu jeleu de rodie sau crumble de migdale. Prețul unui meniu este fix și este de 119 RON/persoană. Detalii găsiți aici.

Restaurante din afara orașului

Și dacă nu vă atrag ofertele din oraș, există și câteva pensiuni și restaurante în afara orașului unde puteți evada din cotidian.

12. Complex Flonta (Giroc) – dacă sunteți fani ai muzicii populare, puteți sărbători Ziua Îndrăgostiților la Complex Flonta. Meniul costă 50 RON/persoană iar muzica live și DJ-ul sunt inluse în preț. Pentru mai multe, îi găsiți pe Facebbook.

13. Casa Yanka (Dumbrăvița) – vine cu o propunere de meniu la 99 RON/persoană care cuprinde preparate delicioase și șampanie la discreție. Pentru informații și rezervări îi găsiți aici.

14. Hotel Stejarul (Bazoșu Nou) – cu un meniu delicios care costă 99 RON/persoană încearcă ei să atragă timișorenii în afara orașului. Câteva dintre deserturile pe care le puteți savura acolo sună cam așa: spumă de zmeură, macarons, praline de ciocolată albă cu cu bhut jolokia  sau trufe de ciocolată. De asemenea ei oferă și 22% discount la cazare pentru cine dorește să-și petreacă noaptea acolo. Pentru mai mult informații, click aici.

meniu valentines day stejarul

15. Hotel Roco (Izvin) – propune îndrăgostiților un pachet care cuprinde cină și o noapte de cazare într-o cameră special amenajată la prețul de 250 de lei/pachet. Mai multe detalii legate de această ofertă găsiți aici.

16. Casa Altringen (Altringen) – vă propune să petreceți Ziua Îndrăgostiților într-un cadru tradițional și liniștit cu un meniu gătit ca la mama acasă la un preț de 100 RON/cuplu. Și pentru ca oferta să fie și mai tentantă, ei pregătesc și odaia preferată în note romantice, cu surprize pentru îndrăgostiți, petale parfumate și atenții dulci din partea Casei la un preț special de 100 RON/cuplu pentru ca sărăbătoarea iubirii să vă tihnească. Pentru informații suplimentare și rezervări îi găsiți aici.

meniu valentines day casa altringen

În speranța că v-am dat idei pentru ziua de mâine,vă dorim un weekend plin de iubire, liniște și de mâncare bună! 🙂

sursă poză featured

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul