Atunci când mi se pare că oraşul ăsta e deja prea îmbâcsit şi prea zgomotos, mă urc în maşină şi încerc să evadez undeva cââât mai departe de aglomeraţie şi poluare.
Ei, de data asta, destinaţia a fost Izvin şi nu oriunde, ci la Hotelul Roco. Drumul până acolo este foarte bun, distanţa nu e nici ea prea mare (aproximativ 15 km), iar o dată ajuns acolo realizezi că benzina în plus a meritat cu siguranţă.
Hotelul, de fapt mai bine aş spune complexul, pentru că găseseşti acolo tot ce doreşti (sală de nunţi, hotel, restaurant, grădină) se întinde pe o suprafaţă foarte mare, iar intrarea este împânzită de plante verzi şi flori care mai de care mai frumoase şi mai colorate. Nici probleme cu parcatu’ nu o să ai pentru că au locuri suficiente pentru toata lumea.
Noi, eu împreună cu Ratatoullia, am decis să luăm prânzul înconjurate de verdeaţă şi linişte. Ce mi-a plăcut mie personal foarte mult la Roco este terasa minunată aflată pe un întins spaţiu verde, unde poţi lua masa într-o linişte unde numa’ tacâmurile să se audă.
Eu personal am servit un file de porc cu mere, cidru şi scorţişoară, iar Ratatoullia a mers pe un meniu vegetarian şi a ales un sufle de vinete şi dovleci foarte consistent.
Ce am servit eu a fost tare delicios, preparat tipic românesc, carnea având acea crustă de şoric delicioasă. Alăturarea de bucăţi mari de mere feliate peste care era atent presărată scorţişoara a fost mai mult decât nimerită şi extraordinar de gustoasă.
De sufleul de legume al colegei mi-e cam greu să mă pronunţ pentru că nu am dat carnea mea din faţă pe legume, însă după cât de curată a rămas farfuria la sfârşit, bănuiesc că a fost de bine. 😉
Servirea este de asemenea foarte bună, iar cei care te servesc au timp să se ocupe de tine şi nu îţi lasă impresia că are loc un uragan între timp.
În concluzie, eu vă recomand să mai lăsaţi din când în când oraşul şi să evadaţi la Hotel Roco într-o oază de linişte şi relaxare înconjuraţi de natură. 🙂
Merită!
Linişte şi mâncare bună la DAF | FoodCrew
[…] eu o listă a mea de restaurante pe care le frecventez, de obicei alături de familie, la tot felul de aniversări. Ei bine, unul […]
Acasa la Casa cu flori | FoodCrew
[…] a servit rulouri de şalău cu fructe şi broccoli gratinat. Ea a rămas tare plăcut surprinsă de alăturarea de sărat, […]
La Stejarul | FoodCrew
[…] încă locația, trebuie să vă spun că restaurantul este situat în Bazoșul Nou, la aproximativ 20 de km de Timișoara. Nu vă faceți griji, drumul până acolo este foarte bun și marți, când am fost […]
Comentarii
Claudiu
Mulțam de idee. Prețurile cum sunt?
Nuți Foame
Măi, sunt decente. Cotletul cu mere, cidru şi scorţişoara e cam 32 de lei. Pentru o zi de relaxare, merită! 🙂
Claudiu
Pacat ca-i porcos 🙂 dar din ce spui tu, merita o vizita 🙂 multam de pont
Nuți Foame
N-ai de ce ! 😉