Reduceri la restaurante şi pizerii cu ApetitCard

Timișoara

Tuturor ne place să ne simţim bine, să mâncăm pe săturate, să fim serviţi cu ospitalitate iar alături de noi să îi avem pe cei dragi. Poate că, în loc să ne petrecem timpul la cratiţă, ne-am dori să ieşim mai des în oraş, să luăm cina împreună cu prietenii, să încercăm specialităţi noi.

De curând, avem motive în plus să luăm masa în oraş, bucurându-ne de reduceri în cele mai renumite restaurante şi pizzerii din Timişoara, prin programul ApetitCard.

Oferta ApetitCard Timisoara

ApetitCard este un card asemănător cu cel bancar. Avantajul pe care ni-l oferă constă în până la 20% reducere la mâncare, timp de un an, în toate locaţiile partenere. Până în prezent, un număr de peste 15 restaurante şi pizzerii s-au înscris în program, lista fiind mereu actualizată pe site. (www.apetitcard.ro).
Lista restaurantelor partenere din programul ApetitCard
Cu ApetitCard, putem economisi peste 500 lei în decurs de un an, calculând o medie de o ieşire pe săptămână, respectiv patru pe lună şi o notă de plată de minimum 50 de lei. Reducerile se aplică la comandarea a minimum două feluri de mâncare, sunt valabile pentru preparatele comandate din meniul a la carte şi nu se aplică băuturilor sau ofertelor speciale (gen meniul zilei).

Şi acum, beneficiul cel mai atractiv, după părerea noastră: cardul are un caracter personal însă beneficiile se aplică la nivel de grup. Concret, ApetitCard oferă reducere pentru un grup de maxim 4 persoane (posesorul şi încă 3 comeseni).

Apetit pentru firmă

Pentru majoritatea dintre noi, prânzul se ia în pauza de lucru, mai în linişte, mai pe fugă, după gust şi portofel. Pe această cale, le vindem un pont managerilor; acela de a include în pachetul de beneficii câte un ApetitCard, fericindu-i pe angajaţi cu posibilitatea de a economisi la mâncarea preferată. Nu de alta, dar altfel munceşti după o masă delicioasă.

Apetit pentru restaurante

Pentru restaurante, serviciile ApetitCard sunt în totalitate gratuite. În plus, acestea beneficiază de promovare web gratuită, descriere completă şi poze, locaţie, specific, telefon pentru rezervare, adresă, site web, localizare pe hartă, comentarii introduse de clienţi.

În plus, toate restaurantele care se înscriu în programul ApetitCard beneficiaza de 20% reducere la oferta de promovare pe FoodCrew.

Vreau ApetitCard!

ApetitCard se poate achizitiona de pe www.apetitcard.ro la pretul de 56 lei. Plata se poate face online prin intermediul cardului sau prin transfer bancar.

Bon appetit! 🙂

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul