18 Restaurante de Top în Cadrul Campaniei Bun Simț la Farfurie

Am încheiat prima ediție a campaniei Bun Simț la Farfurie. Suntem bucuroși că am reușit să identificăm 18 restaurante din țară în care se mănâncă bine. Restaurante care oferă servicii de calitate și se ridică la înălțimea așteptărilor impuse. În juriul notării acestora am avut 17 ambasadori ai calității care s-au prezentat la datorie. Cu o vastă experiență și un bagaj de cunoștințe într-ale gastronomiei, ei au testat fiecare locație în parte și au dat un verdict la final. Așadar, dacă tot e vară, poate vă bucurați de un concediu prin țară și vă ajută lista asta cu restaurante care merită vizitate. Le luăm alfabetic, să nu fie cu supărare.

Baracca – Cluj Napoca

Restaurantul care a determinat-o pe Undomestic Wife să lase prejudecățile de-o parte și să acorde nota maximă pentru preparatele încercate. Plating, ingrediente proaspete, gătite corect, toate gata să fie savurate de către oaspeții restaurantului. Un deliciu culinar la cele mai înalte standarde. Baracca

Cabinet de Vin&Cocotte – Cluj Napoca

Un alt exemplu al calității ieșite din mâinile ardelenilor, restaurantul descoperit de În Ciuda Pisicii ne-a convins că preparate exotice se pot găti corect pe ritm de jazz chiar și în Cluj. Atenția la detalii și orientarea spre client au făcut ca și acest restaurant să primească nota maximă.

Cabinet du Vin& Cocotte

Caruso – Timișoara

În Timișoara, un restaurant recent deschis a demonstrat că poate oferi preparate cu mult bun-simț în farfurie. Awfully Tasty a fost convinsă și i-a acordat nota maximă pentru toate aspectele legate de mâncare și servicii. Singura recomandare ar fi să se lucreze puțin la ambianță. Deși simplu și elegant, restaurantul ar putea atrage mai mulți clienți printr-o atmosferă mai caldă, pentru că la gătit se pricep bine de tot.

Caruso

Casa Bunicii 1 – Timișoara

Un restaurant de tradiție pentru timișoreni, Casa Bunicii vine în întâmpinarea oaspeților săi cu mâncare tradițională, o terasă spațioasă și un loc de joacă special amenajat pentru copii. Un loc care pe Queen of Peas, mămica noastră cu ochi critic a reușit să o cucerească și să ne împărtășească despre experiența unui prânz copios.

Casa Bunicii 1

Casa Pilvax – Brașov

La Brașov am avut un alt ambasador, pe Tomatina, care a încercat un pânz într-un restaurant cu specific unguresc. Casa Pilvax fiind și vinotecă vă va introduce într-o experiență deosebită la fiecare masă savurată aici.

Casa Pilvax

Chef Galerie – Iași

Dacă v-ați întrebat cum ar putea un restaurant urban să îmbine modernismul cu atenția față de familie, Chef Galerie din Iași a găsit răspunsul. Un meniu sofisticat cu preparate alese și unul dedicat copiilor. Iar atenția lor nu se oprește aici, vă recomandăm să încercați și să vedeți singuri cât de atenți sunt la detalii, așa cum a văzut și Ghimbira.

Chef Galerie

Hanu’Berarilor – Casa Elena Lupescu – București

Dacă sunteți amatori de mâncare tradițională și porții generoase, cu siguranță veți fi fascinați de acest restaurant. Eleganța și impozanța locație îi dau un aer deosebit iar preparatele gătite cu grijă te poartă în timp spre meleagurile boierilor români de altădată.

Hanu'Berarilor Casa Elena Lupescu

Merlot – Timișoara

Un restaurant care a pus Timișoara pe harta restaurantelor de lux prin prisma mânărurilor gătite. Într-un deor clasic, Coca Prăjiturescu ne mărturisește că fiecare masă luată aici va fi o altă poveste pentru simțuri. Servicii impecabile, curățenie și preparate de excepție.

Merlot

Noir – Piatra Neamț

Restaurantul Noir a fost inspectat de Agent Foodie și a primit un raport excelent. Locație frumoasă, un meniu variat și deosebit, este o alegere excelentă pentru orice ocazie.

Noir

Oscar – Iași

Spicy Chocolate, una dintre ambasadoarele noastre pasionate de mâncare bună ne-a ajutat să descoperim restaurantul Oscar. Un punct de reper pentru ieșeni, restaurantul oferă mâncare gustoasă în farfurii fără pretenții și porții generoase, într-un cadru veșnic animat.

Oscar

Panoramic Pabaria – Galați

Emblematic pentru gălățeni, restaurantul Panoramic Pabaria se bucură de o locație frumoasă, cu vedere la Dunăre. Cofeina s-a declarat cucerită de mâncarea gătită impecabil, savurată cu muzică live pe fundal. Dacă treceți prin Galați, trebuie să încercați să prindeți o masă aici.

Panoramic Pabaria

Privo – Târgu Mureș

Un hotel în care rafinamentul și-a spus cuvântul. Un restaurant simplu și elegant, cu accente moderne și cu un adevărat spectacol de arome în farfurie. Preparate gătite cu grijă, personal amabil și vinuri de calitate, toate sunt elemente care contribuie la o masă reușită, așa cum ne-a mărturisit și Sugar Tootsie.

Privo

Satya – București

Un restaurant care îți oferă o experiență inedită. Delicii prgătite fără carne, arome intense și combinații îndrăznețe. Satya oferă o atmosferă relaxantă și un răsfăț pentru simțuri, în special dacă ești vegetarian sau vegan, așa cum este și draga noastră ambasadoare Bunny von Marshmallow.

Satya

Stadio – București

Lejer și cu un decor desprins din reviste, Stadio este întruchiparea unui restaurant urban. Este tineresc, e chic, iar mâncarea e savuroasă. Doctor Orz a testat oferta pentru mic dejun ne-a povestit cât de bine se mananca aici.

Stadio

The Harbour – București

Crevețel, a fost cea care s-a urcat la bordul acestei experiențe culinare și ne-a povestit cum s-a lăsat cucerită de preparatele de la The Harbour. Cu un personal bine pregătit, un spațiu mare cu specific marinăresc și un meniu de invidiat, cu siguranță este unul dintre restaurantele pe care trebuie să le încerci.

The Harbour

Tucano Coffee – București

Culoare, bună dispoziție, zâmbete și miros de cafea. Cam așa ai putea descrie o masă luată aici. Bunica Smith a luat o cină light și s-a bucurat de atmosfera deosebită pe care cei de la Tucano au reușit să o creeze. Chiar dacă nu e restaurant în adevăratul sens al cuvântului și au un meniu restrictiv, preparatele sunt proaspete și deosebite. Iar când vin însoțite și de o cafea delicioasă și un zâmbet la farfurie, cu siguranță te va face să-i îndrăgești de la prima încercare.

Tucano

Wok’n Roll – Cluj Napoca

Clujenii stau tare bine la capitolul mâncare, cam asta ne-a povestit și Urecheata Pofticioasă după vizita la cei de la Wok’n Roll. Cu bucătăria deschisă, mâncarea e gătită chiar în fața ta. Iar când bucătarul mânuiește grațios un wok în flăcări, pregătirea cinei se transformă în spectacol. Proaspăt, delicios, porții mari și multă atenție la lucruri mărunte, cam astea sunt punctele forte ale restaurantului, pe care vi-l recomandăm cu multă căldură.

Wok n Roll

Zabaione – București

Noi am trimis-o aici în inspecție pe Nașa la Oale și Cratițe, dar ea ne-a mărturisit că s-a simțit ca în vizită la niște prieteni. De la decor până la servire se simte o armonie frumoasă, creată de niște oameni cu pasiune pentru mâncare bună. Cald, elegant și cu servire ireproșabilă, cu siguranță este un loc în care îți dorești să mai revii.

Zabaione

Mulțumim ambasadorilor noștri că au acceptat provocarea, le urăm mult succes restaurantelor și sperăm că și la următoarea vizită ne vor surprinde la fel de plăcut.

Dacă și tu ai un restaurant de top și vrei să treci testul de Bun Simț la Farfurie, nu ezita să ne scrii.

Iar dacă recunoști preparatele bine gătite, ai cochetat cu bucătăria și ai un ochi critic dezvoltat, te așteptăm în comunitatea noastră să devi și tu un ambasador al calității.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul