Un altfel de breakfast – Community breakfast on healthy living

Cowork Timisoara
Timișoara

Dragi cititori pasionați de sport și de un stil de viață sănătos, noi astăzi venim să vă propunem un mic dejun mai atipic pentru mâine dimineață. După cum au obișnuit comunitatea locală de aproape un an de zile, oamenii frumoși de la Cowork Timișoara organizează community breakfast-ul lor lunar pe o tematică de healthy living.

Community Breakfast - On healthy living

Așadar, mâine dimineață începând cu ora 8:00 vă invităm să ne vedem la sediul Cowork Timișoara – The Garden, pe care îl puteți găsi pe str. Virgil Madgearu, Nr. 5 și să povestim împreună cu invitatul lor, Răzvan Delibașa despre un stil de viață sănătos și cum el a descoperit secretul dulciurilor care nu îngrașă.

Răzvan Delibașa este cunoscut local și sub titlul de ”The Fit Baker” datorită startup-ului cu același nume pe care l-a fondat în anul 2018. Totodată, acesta a primit și o diplomă în nutriție după ce și-a dedicat 9 ani de studiu și activități informale în acest domeniu.

Știm că este dimineață, dar noi credem că merită și o vom face. Așadar, haideți să ne bem cafeaua împreună mâine dimineață.

Locurile pot fi rezervate până mâine dimineață aici: http://bit.ly/communitybreakfastaugust

ps. În cazul în care chiar nu puteți ajunge, vrem să vă transmitem că evenimentul are loc lunar pe un subiect de interes al comunității și că puteți afla detaliile următoarelor evenimente urmărdin pagina celor de la Cowork Timișoara.

Cowork Timisoara

Adresă:
Strada Virgil Madgearu 5, Timișoara 300192
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul