Eveniment: All you can eat la Rustica!

Rustica
Timișoara

Ofertele de genul all you can eat duse sunt de pe meleagurile timişorene, iar asta spre marea dezamăgire a celor care pentru un supliment ar fi dispuşi să scoată din buzunar câţiva lei în plus. Privind cu toată obiectivitatea dimensiunile porţiilor servite în majoritatea restaurantelor, de multe ori eşti pus în situaţia să mituieşti ospătarul să-ţi mai aducă o chiftea sau o lingură de salată.

Revenind totuşi la subiectul articolului, Pizzeria Rustica din Timişoara a demonstrat deja că nu este un local care se confundă cu majoritatea. De asemenea, nu am auzit despre cineva care să se fi ridicat de la masă flămând după ce a comandat ceva de la ei, ba dimpotrivă. Două motive destul de bune să le recomandăm cititorilor noştri evenimentul din acest weekend – All you can eat la 25 lei.

Eveniment All You Can Eat la Pizzeria Rustica în Timişoara

În componenţa bufetului suedez pus la discreţia oaspeţilor duminică între orele 11 şi 24 se vor regăsi felurile de mâncare ce alcătuiesc o masă completă: aperitive, preparate calde, garnituri, feluri principale, toate incluse în meniu de tipul all you can eat.

După ce le-am degustat pizza, suntem cu atât mai curioşi să aflăm cum se descurcă la mâncărurile gătite. Aşteptăm cu interes părerile celor care le vor trece pragul şi le vor încerca bucatele!

Rustica

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Comentarii

Adri

1 August 2011 at 12:01

Suna foarte interesant. In fiecare Duminica o sa fie?

  Infidel Gastro

  1 August 2011 at 12:58

  Nu chiar în fiecare duminică, însă cu siguranţă vom anunţa din timp dacă se mai întâmplă. Între timp vroiam să te întrebăm dacă ai fost pe la ceva evenimente culinare prin Timişoara şi ce alt tip de eveniment ar suna tentant? 🙂

Adri

4 August 2011 at 14:21

Deocamdata nu ma pot lauda cu prea multe evenimente (din pacate), doar cu obisnuitele shaworme, meniul zilei, pizza si ce se mai mananca pe la birou, dar acum ca tot am gasit site-ul vostru si intru aproape zilnic am de gand sa fac ceva in privinta asta 😀

  Infidel Gastro

  4 August 2011 at 14:50

  Excelent! Ne bazăm pe tine pentru viitoarele evenimente. Apropo de asta, la ce tip de evenimente culinare ţi-ar plăcea să participi?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul