Concurs: Cină în doi de sărbători

Vine Crăciunul, iar noi pur şi simplu nu putem uita de voi, cititorii noştri, care ne-aţi fost alături şi în acest an. Acum, la sfârşit de an, ce cadou mai frumos să vă facem decât o cină pentru 2 persoane la un restaurant de elită din Timişoara, respectiv Bucureşti? 🙂

Concursul nostru se adresează tuturor, însă e important să reţineţi că dacă nu sunteţi din Timişoara sau Bucureşti şi câştigaţi premiul, deplasarea se face pe cont propriu.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să faceţi un singur lucru:

  • să daţi un comment cu facebook la acest articol în care să ne spuneţi de ce vă place Crăciunul şi care este activitatea voastră preferată în preajma sărbătorilor;

Vom avea 2 câştigători, aleşi cu ajutorul random.org, fiecare din ei primind în dar o cină de două persoane.

Câştigătorul din Timişoara va avea ocazia de a merge la Restaurant Casa del Sole, un loc superb, perfect pentru atmosfera minunată din preajma Crăciunului.  Premiul va consta într-un meniu de două persoane în valoare de 150 de lei. Mai multe poze, meniu sau alte informaţii despre ei, puteţi citi la ei pe site.

Restaurant Clasic Casa del Sole Timisoara

Căştigătorul din Bucureşti, va savura o masă deosebită în locul unde eleganţa este la ea acasă, şi anume la Restaurant Vecchio 1812. Meniul pentru două persoane constă în Coşuleţe Caprese, Supă de roşii Toscana şi Salată de vită aromată.

Restaurant Vecchio 1812 Bucuresti

Şi ca să vedeţi că noi ne trimitem cititorii numai în locurile frumoase pe care le-am testat în prealabil, puteţi citi o recenzie de la Casa del Sole, iar una de la Vecchio 1812.

Concursul se desfăşoara în perioada 5 decembrie – 17 decembrie 2012. Luni, 17 decembrie vom anunţa câştigătorii.

Nu mai staţi pe gânduri şi împărtăşiţi cu noi idei despre şi pentru Crăciun, idei care vă pot aduce în dar o cină! 🙂

Mulţumim restaurantelor Vecchio 1812 şi Casa del Sole pentru premile puse în joc!

Sursă poză Vecchio

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul