De sărbători gătim cu Books Express

București

De sărbători cu toții ne dorim o masă plină cu bunătăți și cam toate gospodinele se-ntrec să prepare cele mai noi, mai delicioase și mai arătoase rețete pentru masa festivă. Ei bine, aici intervenim noi cu un ultim concurs al acestui sezon de dinainte de sărbători. Punem la bătaie 3 cărți cu rețete foarte cool de la Books Express. Apropo de asta, ia aruncați un ochi la ei pe site pentru că au lucruri foarte faine de oferit cadou celor dragi de Crăciun.

carti books express

N-avem nici de data asta pretenții mari, ci vrem doar să știm ce gătiți voi de obicei de sărbători. Poate aveți o rețetă pe care o faceți an de an, sau poate vreți să încercați ceva nou sezonul ăsta. Așa că tot ce aveți de făcut ar suna cam așa:

  • deveniți parte a comunității Books Express de pe Facebook printr-un like la această pagină;
  • lăsați-ne un comentariu cu Facebook (deci nu de ăla simplu) în care să ne spuneți ce puneți voi pe masa voastră festivă de sărbători să ne mai dați și nouă o idee.

Avem pregătite pentru voi 3 premii:

  • premiul III – o carte în valoare de 36 de lei cu rețete diverse, gustoase și ușor de realizat

Good Food

retete good food

  • premiul II – o cărticică în valoare de 65,8 lei plină cu rețete de deserturi festive de Crăciun: torturi, cupcakes, prăjiturele și multe, multe alte “dulcegării

Retete dulciuri

Retete deserturi

Dulciuri

  • premiul I – o carte în valoare de 107 lei cu principii de nutriție, grupe de alimente și o mulțime de rețete grupate pe categorii de mâncare și băuturi

China cookbook

Smoothies

Concursul începe astăzi, 9 decembrie, și ține până pe 19 decembrie când vom anunța câștigătorii, extrași cu ajutorul random.org. Singura condiție pentru participarea la concurs ar fi să fiți din Timișoara.

În speranța că o să ne îmbogățim caietul de rețete cu idei cât mai faine pentru masa de Crăciun din acest an, spunem START concursului și vă dorim mult succes!

*Cărțile sunt în limba engleză și sunt oferite de Books Express.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul