Pizza din copilărie

Pizzeria 3+1
Timișoara

Atunci când vine vorba de pizza, v-am tot stresat eu explicându-vă cât de multe pizzerii există în oraşul ăsta şi interesant e că tot mai apar. Se pare, dragilor, că suntem mari consumatori de pizza. O fi din cauza faptului că ne tragem dintr-un popor latin, o fi din cauza italienilor care au o atracţie deodebită pentru oraşul nostru. Nu ştim şi nici nu prea contează.

Ei, vorbind de pizza, luni ne-am gândit noi că echipa Foodcrew nu s-a mai reunit demult, aşa că ne-am că ne-am decis să ieşim în gaşcă la pizza.

Am ales ca loc de întâlnire Pizzeria 3+1, nu de alta, dar nu mai trecusem pe-acolo de când m-a dus mama sau bunica ultima dată, acum vreo 15 ani, dacă nu mai bine. Pizzeria 3+1 este una cu tradiţie în acest oraş iar în acest an a sărbătorit 21 de ani de existenţă.

De când am păşit, mi-am dat seama că locul era la fel ca în timpul copilăriei mele, iar mirosul care m-a izbit de cum am intrat, mi-a adus cu drag aminte de primii ani de şcoală şi de prima mea pizza mâncată vreodată. Şi acum, dacă o întreb pe mama care e pizza preferată, îmi răspunde că pizza de la 3+1 e pe locul 1 în topul ei.

Am luat loc la masă şi cu meniul în faţă  ne-a fost destul de greu să ne decidem, sau mie cel puţin cu siguranţă mi-a fost. Interesant a fost să văd câte opţiuni de pizza pentru vegetarieni au cei de aici, aşa că nimeni nu are de să se plângă, fie că e fan al cărnii, ori ba.

Ca să nu ni se pară aşteptarea prea lungă, înainte de pizza am primit garlic bread, adică pâine cu o pastă de usturoi excelentă.

Garlic bread la 3+1

Pizza

După lupte seculare ne-am hotărât. Gură Mare nu s-a dezminţit şi a ales cea mai faimoasă pizza de la 3+1, Pizza Las Vegas cu pulpă de rosii, cârnaţi, costita, salam, pastramă de pui, caşcaval, măsline, castraveţi, gogoşari muraţi şi ceapă roşie.

Pizza Las Vegas

Pizza Las Vegas 3+1

Naiada şi Gore au mers pe Quattro Stagioni cu pulpă de roşii, ciuperci, salam, şuncă, caşcaval, telemea, ou felii, măsline, roşii şi ardei.

Pizza Quattro Stagioni 3+1

Pizza Quattro Stagioni

Veveriţa a ales pizza cu ton şi cu pulpă de roşii, ton, ceapă, usturoi, caşcaval, măsline, felii lămâie.

Pizza cu ton

Pizza cu ton 3+1

Ratatoullia, vegetarariană fiind, a avut de unde să aleagă şi s-a decis până la urmă să-ncerce Pizza Oregon cu pulpă de roşii, spanac, usturoi, ou ochi, brânză, caşcaval, gogoşari muraţi.

Pizza Oregon

Pizza oregon 3+1

Iar eu, Nuţi, am mers pe Capriciosa cu pulpă de roşii, ciuperci, şuncă, caşcaval, roşii şi ardei.

Pizza Capriciosa

Pizza Capriciosa la 3+1

Pizza a fost exact aşa cum mi-o aminteam eu de când eram mică, cu acel blat pufos şi moale şi un gust aparte, specific acestui loc. Nu ştiu dacă e datorită combinaţiei ingredientelor, dar pizza nu are gustul acela obişnuit pe care toate le au, ci are ceva aparte. Numai când simţi mirosul, ştii că e vorba de pizza de la 3+1.

Doamnele de acolo sunt tare simpatice şi amabile, iar localul la ora prânzului era aproape plin, semn că mulţi au rămas fideli locului. 🙂

Preţuri

Ca să aveţi idee cum arată preţurile la ei, mai jos aveţi o listă:

  • Pizza Las vegas – 21,90 lei
  • Pizza Quattro Stagioni – 19,90 lei
  • Pizza cu ton – 21,90 lei
  • Pizza Oregon – 19,90 lei
  • Pizza Capriciosa – 19,90 lei

Pe mine m-au convins că nu şi-au schimbat calitatea pizzei de-a lungul timpului şi ăsta e lucru mare. Dacă sunteţi prin Maria, neapărat să vă opriţi la o pizza, sau dacă frigul vă ţine casă, sunaţi că ei fac şi livrări. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizzeria 3+1

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] a fost servit alături de o focaccia proaspătă şi bună ca la mama ei acasă, în […]

Papa la PepeNero | FoodCrew

16 November 2012 at 14:19

[…] de detalii frumoaste care îţi atrag atenţia. Ah, nu ştiu dacă v-am spus că ei au în meniu pizza, paste, salate şi […]

[…] am tras puţin cu ochiul şi la colega Nuţi, care se pare că de când a descoperit Fabrica de Sandwich-uri şi a lor preparat Ham&Cheese […]

[…] ok, dupa spusele ei, dar nu foarte pe gustul meu, eu fiind un consumator înrăit de apă plată Parmezanul era la discreție, nu ca în alte localuri unde nici măcar nu se știe când au avut ultima oară […]

FoodCrew – Pizza Hut de America

19 February 2016 at 16:35

[…] aperitiv noi am servit breadsticks, fâșii lungi de pâine puțin crocanță în exterior și moale și fină în interior, asezonate […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul