Cultură de gust – seara indiană la Cărtureşti

Cămara cu mirodenii
Timișoara

Namaste,

După ce am descoperit o mică parte din cultura spaniolă, degustând produse cu specific oferite de cei de la Los Toreros şi vizionând filmul “Los lunes al sol”, vă propunem să ne familiarizăm la următorul eveniment cu o cultură mai îndepărtată, cultura indiană.

Astfel că, în al doilea eveniment din seria celor cu diferite specificuri este seara indiană unde vă invităm să descoperim împreună spiritul şi cultura unei ţări cu care puţini dintre noi am interacţionat vreodată, India. Bineînţeles că şi de această dată vom degusta produse specifice lor care ne vor ajuta să le înţelegem şi mai bine cultura.

Şi de această dată degustarea se completează cel mai bine cu un film. Asfel, vom viziona împreună filmul “Gandhi, My Father“, o producţie din 2007.

Ca să vă trezim interesul, produsele cu specific indian pe care le vom avea la dispoziţie  pentru a le degusta sunt: samosa şi gajar halwa, iar cei de la Cărtureşti ne vor oferi ceai din partea casei.

Cultura de gust seara indiana

Evenimentul este gratuit şi avem un număr limitat de locuri (30), iar pentru a te înscrie trebuie să:

  1. Îţi dai TAG în afişul evenimentului de pe pagina noastră de Facebook.

Regula de selecţie e simplă: din toţi cei înscrişi, prin tragere la sorţi vor participa la eveniment  primii 30 de oameni extraşi. Luni, 13 august va fi afişată lista celor care vor putea participa, pentru a putea obţine confirmările până în ziua evenimentului.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 august 2012, începând cu orele 18,30.

Ne vedem pe 15 august! 🙂

Menţionăm faptul că, deşi va exista o tragere la sorţ pentru a vedea cine participă, vor avea prioritate cei care nu au participat la seara spaniolă, pentru a oferi şansa tuturor să participe la evenimentele pe care le organizăm.

Evenimentul este organizat de FoodCrew şi Cărtureşti cu sprijinul Cămării cu mirodenii şi promovat de partenerii media: 24FUNevive.rotimisoara.ro, Horecadatz.ro, viajoa.ronamasteindia.ro şi Orenlla Design.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul