Cultură de gust: Seara spaniolă la Cărtureşti

Los Toreros
Timișoara

Hola,

V-aţi obişnuit deja cu evenimentele pe care FoodCrew le organizează pentru voi, cititorii noştrii.

De data asta însă, încercăm să schimbăm puţin registrul şi vă propunem o serie de evenimente cu specificuri diferite organizate la Librăria Cărtureşti din Timişoara (Str. Mercy Nr.7).

Prima din această serie este seara spaniolă unde vă invităm să descoperim împreună spiritul şi cultura spaniolă. Ca să intrăm în atmosferă, ne vor ajuta cei de la Restaurantul spaniol Los Toreros cu delicioasele lor preparate cu specific spaniol, iar ca să vă trezim interesul o să vă spunem că avem pregătit pentru voi: Ensaladilla Rusa – Salată a la rousse cu ton, Ensalada de Marisco – Salată cu fructe de mare, Quesos – Brânzeturi spaniole, Canapes variados – Tartine asortate, vinul casei şi, bineînţeles, Sangria. Restul preparatelor le ţinem surpriză pentru ca voi sa le descoperiţi chiar acolo, la eveniment. 😉

Şi cum o mâncare bună şi un vin merg cel mai bine cu un film, vom viziona împreună filmul “Los lunes al sol”, o producţie spaniolă a anului 2002.

Afis seara spaniola cu FoodCrew si Los Toreros la Carturesti

Evenimentul este gratuit şi avem un număr limitat de locuri (30), iar pentru a te înscrie trebuie să:

  1. Dai SHARE afişului de eveniment de pe pagina noastră de Facebook ( asiguraţi-vă că este publică postarea pe wall prin selectarea opţiunii de Public a butonului din dreapta în momentul în care daţi share)
  2. În momentul în care dai share la afiş, adaugă propoziţia sau cuvântul tău preferat din limba spaniolă 😀

Regula de selecţie e simplă: din toţi cei înscrişi, prin tragere la sorţi vor participa la eveniment  primii 30 de oameni extraşi.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 august 2012, între orele 17 -20.

Nos vemos! 😀

Evenimentul este organizat de FoodCrew şi Cărtureşti, cu sprijinul Ambasadei Spaniei la Bucureşti si a Restaurantului Los Toreros şi promovat de partenerii media: 24FUN, evive.ro, timisoara.ro, datz.ro şi Orenlla Design.

Los Toreros

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul