Cultură de Gust: seara românească (2)

Timișoara

Vă spuneam că luna aceasta vom organiza două seri “Cultură de Gust” cu specific românesc. Cel de-al doilea eveniment va avea loc miercuri, 13 martie, de la ora 18:30, la Ceainăria Cărtureşti, Str. Mercy Nr. 7, Timişoara.

cultura de gust produse de la tara

Vom începe cu o delicioasă degustare de produse de la țară: salam și pâine de Nădlac, brânză, șuncă, pastramă, zacuscă și dulcețuri cum numai în cămara bunicii mai găsim.

produse de la tara

Dulceata de portocale

produse de la tara mezeluri

Cas de capra

După această degustare de bunătăți țărănești vom continua seara cu vizionarea filmului Gone Wild, care a primit premiul pentru cel mai bun documentar la competiţia Eco CinematogrAFF din cadrul Astra Film Festival 2012. Este un film despre caii sălbatici din Letea, “profund cinematic, cu imagini de neuitat din Delta Dunării, evocând sălbăticia şi fragilitatea unui loc unde oamenii sunt subordonaţi puterii naturii.”

afis gone wild

Deoarece avem un număr limitat de locuri, pentru a te înscrie te rugăm să laşi un comentariu cu Facebook la acest articol (înscrierile sunt individuale).

Regula de selecţie este pe principiul “primul venit, primul servit”, primele 30 de persoane care lasă comentariu fiind automat înscrise pe lista de participanţi la eveniment.

Participanţii vor fi anunţaţi miercuri, 13 martie, ora 13:00.

Evenimentul este organizat de FoodCrew şi Cărtureşti cu sprijinul: produsedelatara.ro.

Parteneri media: 24FUNevive.rotimisoara.roviajoa.ro şi Ornella Design.

Comentarii

Oana

12 March 2013 at 14:08

Si daca nu ai facebook?!?!?!

    ratatoullia

    13 March 2013 at 12:46

    Este în regulă. Poți veni la eveniment.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul