Echipa FoodCrew la Gărâna Jazz Festival

Festivalul de Jazz de la Gărâna
Gărâna

Între 21 – 24 iulie va avea loc cea de a 15-a ediție a festivalului internațional de jazz de la Gărâna, eveniment drag echipei Foodcrew, care a fost prezentă an de an pentru ultimele 5 ediții. De data aceasta însă pe lânga muzica excelentă și evenimentele culturale care se anunță, scopul vizitei noastre va fi ca și degustător oficial al evenimentului.

Garana Jazz Festival 2011 Poiana Lupului

Cei care au mai participat la festival au observat probabil că în Poiana Lupului, pe lângă acorduri de jazz se pot savura și numeroase bunătăți, gulașul, sarmalele și ciorba de fasole cu ciolan fiind doar câteva dintre ele. La ediția precedentă oferta culinară a fost destul de vastă, având parte de specialități românești și ungurești deopotrivă, dar și de gustări dulci cum ar fi clătitele și plăcintele.

Vă vom povesti live pe Twitter și Facebook ce bunătăți se vor putea savura la fața locului, de unde vin cei care le prepară, cât și impresiile organizatorilor și vizitatorilor. Ulterior va urma și un articol retrospectiv cu detaliile culese pe parcursul festivalului. Nu vom ezita să vă povestim impresii culese și de la restaurantele celebre din zona, La Răscruce și La Scenă.

Între timp așteptăm cu interes părerile celor care vor încerca mâncarurile puse la dispoziție în Poiana Lupului la Gărâna. Poate ne vedem la un gulaș în timp ce îi ascultăm Avishai Cohen (Israel), Frederika Krier (Germania), Hiromi Trio Project feat Anthony Jackson & Simon Phillips (Japonia, SUA) și mulți mulți alții.

a:3:{s:7:"address";s:40:"Gărâna, Caraș-Severin County, Romania";s:3:"lat";s:10:"45.2204612";s:3:"lng";s:18:"22.099711299999967";}

[…] trecute am avut plăcerea de a fi prezenți la Festivalul de Jazz de la Gărâna în calitate de degustători oficiali ai evenimentului. Deși nu este pentru prima oară când […]

Comentarii

Dona Giovanna

19 July 2011 at 10:53

Cât de tare!! Data viitoare, mă-nfig şi eu! 😉