În prag de Crăciun ne vedem la Street Food Festival Christmas Goodies

Cluj Napoca

După trei ediții de Street Food Festival organizate la Cluj-Napoca, Iași și Oradea, conceptul se îmbracă în straie de sărbătoare și se întoarce acasă. Între 12 – 18 decembrie, strada Potaissa din Cluj-Napoca va fi cuprinsă de miros de vin și scorțișoară pentru prima ediție de Christmas Goodies.

Street Food Festival Christmas Goodies

Aceleași suprize care au bucurat peste 100.000 de gurmanzi cu rețete de excepție, workshop-uri, proiecții de filme și concerte live, se întorc la Cluj-Napoca.

“Dragi gurmanzi, în perioada 12 – 18 Decembrie ne întoarcem acasă. Abia așteptăm să ne reîntâlnim la Street Food Festival Christmas Goodies și să ne bucurăm de un eveniment care ne va aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă. Strada Potaissa va deveni gazda preparatelor delicioase, vinului fiert și a dulciurilor cu scorțișoară. Nu vor lipsi nici tradiționalii burgeri sau sandwich-urile vedete ale mâncării de tip street food. Toate aceste bunătăți vor face loc de această dată și unor produse mai speciale. Astfel toți cei care vor vizita zona Christmas Goodies vor putea regăsi și produse numai bune de luat acasă și servit în familie, dar și propuneri de cadouri de Crăciun inedite pentru cei dragi.” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

StreetFoodFestival Food Menu

Intrarea la eveniment este gratuită și dincolo de preparatele delicioase pe care gurmanzii le așteptă, vendorii au pregătit mai multe elemente speciale, specifice sezonului de Crăciun.

Vă invităm cu drag să pășiți și voi în povestea cu bunătăți de Crăciun care se va așterne pe Strada Potaissa din Cluj-Napoca între 12 – 18 decembrie. Găsiți mai multe detalii pe christmas.streetfoodfestival.ro.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul