Fii ciocolatier pentru o zi!

Heidi Chocoworld
București

Concurs adresat în exclusivitate cititorilor FoodCrew.ro din Bucureşti.

Împreună cu Heidi, care a meşterit 3 ciocolate delicioase de vară în ediţie limitată, Heidi SummerVenture Amazon, Carribean şi Cote D’Azur, am pregătit pentru voi un concurs la sfârşitul căruia puteţi câştiga o participare gratuită la un seminar de creaţie de ciocolată.

Chocoworld Heidi

Paşii pentru a vă înscrie:

  1. Alege o destinaţie preferată de vacanţă.
  2. Gândeşte-te la o combinaţie de ciocolată şi ingrediente care ar putea-o reprezenta cel mai bine. Exemplu: Caraibe – ciocolată albă cu nucă de cocos, banană şi ananas.
  3. Lasă un comentariu la acest articol cu propunerea ta.
  4. Termenul limită este joi, 23 august.
  5. Poţi fi unul din cei 8 câştigători ai unui seminar de creaţie de ciocolată ce va avea loc pe 24 august, 18:00 – 19:00, la Heidi Choco World, Bucureşti. Alături de oameni creativi şi pricepuţi vei crea şi lua acasă propria ta ciocolată. În plus, vei fi aproape de oamenii Heidi, lucrând cot la cot cu ei la reţeta ta specială de ciocolată!

Dacă sunteţi fani declaraţi ai ciocolatei, acum e momentul să păşiţi într-o lume dulce, de poveste unde vă puteţi crea propriul sortiment de ciocolată.

Sursă foto

Deşi concursul este adresat celor din Bucureşti, se pot înscrie şi persoane din alte oraşe cu condiţia suportării transportului până la Bucureşti.

Heidi Chocoworld

Adresă:
Bulevardul Biruintei numarul 87, Pantelimon
Telefon:

Comentarii

Vali

20 August 2012 at 14:33

Locul meu preferat de vacanta este Paris, asa ca propun, ca sa se asorteze, o ciocolata neagra (undeva intre 40% si 75% cacao) care sa contina inauntrul fiecarei patratele de ciocolata (mai marisoara un pic) un macaron de o aroma diferita.

Spre exemplu prima linie sa fie cu macarons de cafea, vanilie si praline, a doua sa fie cu macarons de nuga, merisor si nuci pecan, a treia sa fie nocciola, menta si zmeura, a patra sa fie cu fistic, banane si mouse ciocolata cu lapte, a cincea sa fie cu levantica, iasomie si trandafir, a sasea sa fie cu capsuni, afine si mure etc. Scopul ar fi sa poti savura atat un patratel cu o aroma respectiva, dar sa si mearga foarte bine impreuna, daca mananci un rand intreg deodata.

Bineintels, poti realiza o varianta comerciala cu arome clasice de fructe sau bomboane/prajituri des intalnite (tiramisu, praline, caramel) dar si o varianta “houte couture”, cu arome mai neobisnuite (levantica, smochine, chili etc). Sau o combinatie intre cele doua, cum am incercat eu sa descriu mai sus 🙂

Tres chic, n’est pas?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul