Concurs: câștigă o mega ciocolată oferită de Let’s Chocolate

Let's Chocolate
Timișoara

Împreună cu bunii noștri prieteni de la Let’s Chocolate ne-am gândit să vă îndulcim sărbătorile de Paști cu o ciocolată creată de Joel Patouillard, ciocolatierul decorat cu titlul Meilleur Ouvrier de France – cel mai bun artizan francez.

Este vorba de această delicioasă ciocolată albă, cu orez expandat și portocale, într-o generoasă cantitate de 700g, ce vă va îndemna cu siguranță să o împărțiți cu cei dragi!

ciocolata alba portocale let's chocolate

Poate știți deja de Let’s Chocolate, concept-store-ul din Iulius Mall Timișoara, unde puteți vedea, gusta și savura ciocolată de calitate sub toate formele ei. Nouă ne place tare mult ce au făcut ei și recomandăm cu drag mai ales varietățile mini-chocolat, ciocolată adevărată cu arome surprinzătoare de flori, fructe și mirodenii, la care cu siguranță nu v-ați fi gândit.

let's chocolate

Cine poate participa? Locuitorii Timișoarei sau cei care se pot deplasa la magazinul din Timișoara pentru a ridica premiul.

Vă puteți înscrie la concurs foarte simplu: lăsând un comentariu cu Facebook la acest articol, în care ne spuneți ce ingrediente și arome ar conține ciocolata ideală, în opinia voastră.

Fericitul câștigătorul va fi selectat cu random.org și anunțat joi, 2 mai.

Vă dorim inspirație și așteptăm cu multă curiozitate ideile voastre 😉

premiu concurs let's chocolate

ciocolata tableta alba portocale orez expandat

ciocolata alba orez expandat portocale

premiu concurs let's chocolate timisoara

Let's Chocolate

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:

Comentarii

Dornea Miruna

24 April 2013 at 22:26

Ciocolata neagra cu chilli si visine

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul