Food Bloggers Conference aduce tendințele momentului în arta culinară!

Radisson Blu
București

Food Bloggers Conference – Winter Edition 2019 reunește, pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel București, comunitatea activă din mediul online, pasionată de arta culinară, specialiști în gastronomie și reprezentanți ai celor mai active branduri din mediul digital. 

Food Bloggers Conference - WInter Edition 2019

Cea de-a 11-a ediție va servi un meniu plin cu noutăți din lumea gastronomiei, condimentat cu multe idei bune, asezonat cu invitați de renume și ornat cu activări picante. 

În cadrul acestei ediții vor fi abordate subiecte de interes atât pentru blogosfera culinară, cât și pentru antreprenorii și promotorii din Horeca. 

Prin intermediul temelor, evenimentul își propune să adune studii de caz relevante, strategii și idei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut pasionați de arta culinară. Printre acestea se numără: dezvaluirea secretelor esențiale din spatele unor cariere impresionante în marile restaurante din țară și străinătate, tips & tricks utile pentru creșterea blogului și a vizibilității în fața brandurilor, dar și să ofere un know-how valoros despre utilitatea platformelor sociale ale momentului. 

Programul va fi alcătuit din 3 sesiuni savuroase ce vor pune la încercare simțurile și papilele gustative ale participanților. Evenimentul va debuta cu o călătorie inedită în lumea gastronomiei, storytelling și mult content bun. Cea de-a doua sesiune va continua cu o discuție inspirațională alături de unii dintre cei mai renumiți chefs și antreprenori români, ingredientul principal fiind entuziasmul și voia bună. Conferința se va încheia cu o discuție deschisă despre colaborările dintre bloggeri și brand-uri, cu idei noi și sfaturi aplicate, cu bune practici și exemple de succes.

Vorbitorii din cadrul acestei ediții, Food Bloggers Conference – Winter Edition 2019 sunt: 

Chef Joseph Hadad, Chef Foa, Chef Liviu Lambrino, Razvan Crisan (Group M60), Claudia Benea (Aur’a), Bogdan Doltu (Maidan & Mosia Corbeanca), Laura Eremia (Loca Guiltfree Cakes & Pastry), Corina Bernschutz (Bernschutz & Co Tea), Mia Munteanu (Dinner Stories), Alina Dragne (Delicii.com), Cristina Mazilu (Mazilique.ro ) (Andra Ilias (Andrailias.ro), Valentin Hristu (Paine si Vin). 

Evenimentul va fi transmis live și pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 4 decembrie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu Lidl Romania și în parteneriat cu Verdino, Nestle Desert, Electrolux, Freeway, Laptele Maresi, Dr. Oekter, Nespresso, Napolact, Paste Baneasa.

Radisson Blu

Adresă:
Calea Victoriei 63 - 81 Sector 1
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul