S-a dat startul la Street Food Festival

În perioada 7-10 iulie, Aleea Stadionului din Cluj-Napoca se transformă în punctul de adunare al tuturor gurmanzilor. Vă așteaptă vendori cu preparate deosebite, asezonate cu note muzicale, proiecții de excepție și workshop-uri pentru pasionații de culinar. Porțile Street Food Festival se deschid astăzi, 07 iulie, ora 12:00 și vă așteaptă cu programe speciale până duminică 10 iulie când se va încheia grandios cu finala UEFA Euro 2016.

Chef Foa

Se anunță o primă ediție cu mult potențial și sperăm să vedem un număr cât mai mare de pofticioși care se vor bucura de surprizele oferite de Street Food Festival.

“Am ajuns la debutul acestei prime ediții de Street Food Festival din România. Cluj-Napoca va fi gazda a peste 50 de vendori de mâncare de tip street-food și a peste 30 de activități ce se vor desfășura pe Aleea Stadionului în perioada 7 – 10 Iulie. Fie că vorbim de Culinary Cinema Outdoor, Festival Stage, Pop-up Market, Food Road sau Kids Zone, noi vă invităm să le parcurgeți pe toate, festivalul fiind unul cu acces liber. Așadar, weekend-ul acesta vă invităm să vă satisfaceți toate poftele culinare și să vă bucurați de o sumedenie de rețete ce provin din bucătăria asiatică, mexicană, canadiană, românească, nemțească, mediteraneană și italiană. De la burgeri la pizza, arrosticini, porchetta, donuts, înghețată, churros și multe altele, la Street Food Festival le veți găsi pe toate. De asemenea vă invităm să luați acasă diferite produse bio, uleiuri și gemuri și să testați și bucătăria de street-food vegană. Pentru că se anunță a fi un weekend călduros setea va fi potolită cu bere artizanală, soiuri alese de vin și multe alte răcoritoare oferite de partenerii festivalului.”

Nely Borza, Project Manager Street Food Festival

Fiecare zi de festival va aduce aduce în prim plan meștrii culinari pe care îi puteți cunoaște în secțiunea Meet&Greet. Aveți mai jos programul complet. Nu uitați că intrarea la festival e gratuită.

Street Food Festival program

Așa că,  pregătiți cu poftă de mâncare și chef de distracție, ne vedem la Street Food Festival!

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul