Ne îndulcim la Street Food Festival

Vă povesteam recent despre ce evenimente culinare ne pregătește această vară și vă aminteam de un festival ce se va desfășura în premieră la Cluj-Napoca: Street Food Festival!

Street Food Festival va avea loc în perioada 7 – 10 Iulie 2016 și va aduce pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca o sumedenie de gusturi și savori de la cele mai cunoscute restaurante de street-food din România. De la o cină atent pregătită de Chef Foa, până la concerte de jazz și cinema outdoor, Street Food Festival le va avea pe toate. Dar până să intrăm în detalii, vă prezentăm pe scurt partea dulce a festivalului.

Cum ne îndulcim la Street Food Festival?

Porțile festivalului se vor deschide pe 7 Iulie cu un amalgam de preparate atent gândite astfel încât să satisfacă chiar și gusturile celor mai pretențioși gurmanzi. De la burgeri, la costiție, bere artizanală și donuts, Street Food Festival vă invită să le degustați pe toate.

Standuri dulci Street Food FEstival

Noi vă recomandăm să profitați de această experiență inedită, să încercați și deserturile pregătite, care se anunță a fi de vis. Dacă vă gândiți cu ce să începeți, echipa noastră vă recomandă să mergeți cu încredere spre standul celor de la Donuterie. O afacere coaptă de mai bine de un an la Cluj-Napoca, Donuteria a devenit cunoscută grație rețetelor colorate și gustoase care se vor completa în iulie cu o rețetă originală de Churros (gogoși împletite).

SFF Donuteri

Pentru cei mai aventurieri care se bucură din plin de vară, organizatorii recomandă și standurile răcoritoare ale celor de la Moritz Eis sau Scoops.

Gelateria Moritz Eis folosește exclusiv ingrediente naturale, achiziționate de la producătorii locali. La standul lor veți putea gusta dintr-o varietate de arome precum: lămâie cu cimbru, orez cu scorțișoară, piersică cu ghimbir sau pară caramelizată cu gorgonzola și nuci, arome care stârnesc curiozitatea multora dintre pofticioși. O experiență care te face de fiecare dată să te lingi pe degete și să vrei încă o cupă de înghețată.

SFF Moritz

Înghețata Scoops este specială datorită specificului thailandez, a ingredientelor 100% naturale și mai ales datorită modului inedit de preparare. Fiecare înghețată este pregătită chiar în fața pofiticioșilor, pe o „plită” specială, la o temperatură de aproximativ 35 de grade Celsius. Scoops vă propune 30 de sortimente de înghețată, și vă îndeamnă să experimentați prin crearea propriei rețete.

SFF Scoops

Organizatorii au pregătit multe alte suprize și vor avea grijă să acopere și gusturile celor vegani cu ajutorul IndulgeArt și a altor parteneri care vor găti și vor prezenta câteva rețete incredibile. Ce ziceți? Cum sună un dulce a la Street Food Festival? Pe noi ne-au cam convins așadar ne vedem pe 7-10 Iulie la Cluj-Napoca pe Aleea Stadionului.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul