Mâncare bună la Festivalul Plai 2012

Festivalul PLAI
Timișoara

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat am petrecut cu world music, oameni frumoşi şi voie bună la a 7-a ediţie a Festivalului PLAI, în cadrul Muzeului Satului Bănăţean. Arta nu merge pe stomacul gol, dovadă fiind faptul că cele două ateliere culinare găzduite de cortul FoodCrew s-au dovedit de-a dreptul neîncăpătoare pentru numărul mare de doritori.

Sâmbătă, 15 septembrie, am venit cu sacoşele pline de ingrediente proaspete pentru atelierul de sandwich-uri. Imediat ce ne-am făcut apariţia şi am început să tăiem roşiile, ardeiul, brânzeturile şi mezelurile, o coadă mare de oameni s-a strâns în jur, aşteptând cu nerăbdare semnalul de start. Prichindeii au fost cei mai punctuali şi cei mai pofticioşi. Ca atare, au avut prioritate în a-şi pregăti sandwich-uri consistente, bogate în calorii. Nu de alta dar foamea vine mai repede după o jumătate de zi în aer liber, cu ateliere creative şi multă distracţie.

În jumătate de oră peste 40 de persoane veniseră să îşi creeze sandwich-ul preferat. Important de menţionat că unii dintre participanti s-au gândit la bucuria altora, alegând să dăruiască unui prieten sandwich-ul pregătit. O ocazie bună de a-ţi arăta grija pentru cei dragi!


Duminică am muncit mai puţin şi ne-am relaxat mai mult. Pizzeria 3+1 ne-a fost de mare ajutor în acest sens, oferind sortimente şi mărimi variate, care mai decare mai delicioase şi apetisante. Am degustat, printre altele, Pizza Romana, cu Ton, Quatro Stagioni, Margherita, Hawaii, Las Vegas (preferata clienţilor pizzeriei).

Cât ai clipi, peste 40 de participanţi nerăbdători s-au strâns în jurul nostru şi, să vă spunem drept, în 15 minute nu a mai rămas nimic pe masă.

Mulţumim tuturor participanţilor la aceste două ateliere. Nu uitaţi să vă tag-uiţi în pozele din albumul de pe Facebook;)

Îi felicităm pe organizatorii PLAI pentru un program deosebit şi le mulţumim că ne-au dat ocazia să fim prezenţi la festival.

De asemenea, adresăm mulţumiri Pizzeriei 3+1 pentru sponsorizarea oferită.

Festivalul PLAI

Adresă:
Muzeul Satului Bănățean
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul