Unde petrec timișorenii revelionul în 2020?

Timișoara

Dacă încă nu știți ce să faceți de revelion 2020, noi v-am pregătit o listă cu restaurantele din Timișoara care organizează petreceri în noaptea dintre ani. De la petreceri tematice la revelionul clasic din centrul orașului, mai jos veți găsi detalii despre ce opțiuni mai sunt disponibile pe ultima sută de metri.

Launmomentdat in 2020

Hostel Costel v-a pregătit un eveniment unde puteți sărbători trecerea dintre ani alături de rezidenții Launmoemntdat și cei 5 DJ care vă așteaptă cu o selecție de piese disco și house. Evenimentul începe la ora 21:00, pe data de 31 decembrie, și include un bufet netradițional à la Krafty Bites BBQ, o consumație la bar în valoare de 100 de lei, iar biletele costă între 200 și 250 de lei până în 29 decembrie și 300 de lei după 29 decembrie sau direct la intrare. Mai multe detalii sunt disponibile în evenimentul de pe Facebook sau la 0728 298 762.

Revelion la Pub

Cei de la Charlatans Pub pregătesc primul lor revelion cu o atmosferă festivă, mâncare bună, bere la draft și nu numai. Prețul unui bilet este de 320 de lei, iar detalii și rezervări se pot solicita la 0770 976 080 sau prin evenimentul lor de pe Facebook.

NYE 2020 X BARAC + more

Bipolar și D’arc Timișoara vă invită la al 5-lea revelion organizat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara pentru o petrecere ce îi va reuni pe cei de la BARAC, vlf și Perpetual. Bilete mai sunt disponibile doar în pachet Final Release, la 125 de lei sau VIP / Backstage Experience la 300 de lei, unde veți avea acces cu prioritate la eveniment, acces în backstage, baie și bar privat.

Mai multe detalii și bilete disponibile pe pagina evenimentului.

New years eve | Atu public house – krystyano

Atu public house susține că bucuria anului nou vine odată cu cei mai buni prieteni și vă invită în gașca lor. Intrarea costă 100 de lei și include bufet suedez și șampanie. Mai multe detalii pe Facebook.

Revelion 2020 | Josefin Pub NYE Party

Cei de la Josefin Pub vă pregătesc o petreceră simplă, dar și complexă în același timp, unde au inclus show cu DJ Pierre (Ionuț), aperitive calde și reci de la Casa Bunicii și un meniu ce promite să vă răsfețe până la cel mai mic detaliu. Prețul unui bilet este de 250 de lei de persoană, iar rezervări și informații se pot solicita la 0758 474 067.

Revelion 2020 la The Tube

Ți se pregătește revelionul pe care nu îl vei uita niciodată! Meniul de starters include Platou mezeluri (prosciutto, bresaola, chorizo, salami, struguri, pepene, smochine), Platou brânzeturi (Emmenthaller, parmezan, pecorino, brie, camembert, grisine, nuci, fructe confiate), Tarte cu pate de ficat de rață, tarte cu file de anchois, Salată Caprese, Salată Caesar, Salată mixt green (vegetariană), Salată de sfeclă roșie, mere, nuci, prosciutto, busuioc proaspăt și ulei de măsline, Mini burger și Vitello tonnato. La felul principal te așteaptă antricot de vită la cuptor cu sos de piper verde, somon în sos olandez, friptură de porc cu cimbru și vin roșu, risotto cu nuci și sos gorgonzola, legume sote (ciuperci, dovlecel, ardei gras, vinete, ceapă verde) și cartofi la cuptor cu rozmarin.

Tema muzicală este reprezentată de nostalgia muzicală a anilor ’90 până în prezent, iar prețul unul bilet este de 250 de lei de persoană. Rezervările se pot face la: 0724 705 749 /0356 802 619.

20-20: Cel Mai An Nou!

ScotlandYard vrea să ne prindă anul 2020 în cel mai unic mod, dar acesta rămâne secret între noi și porc. 🐗 Meniul cuprinde numai preparate de „fiță”, cum se laudă ei, și anunță următoarele:

De acomodare: Mini burger, ou umplut, șuncă de casă cu rucola, cârnați uscați cu cremă burduf, mix de frunze cu parmesan și roșii cherry, chifteluțe BBQ, bruschete cu pastă de ton, telemea cu verdețuri, salam de vânat cu pate de fazan.

De inițiere: Șalău cu sos de unt și orez cu parmesan.

De plăcere:
Piure de cartofi cu trufe, piept de curcan cu bacon, mușchiuleț de porc cu sos de piper verde.

Toată distracția vă costă 300 de lei de persoană și garantează asistență medicală, cu ridicare de la fața locului și transport spre ieșire, în caz de exces. Rezervări în limita locurilor disponibile la 0727 318 326. 🐷

Revelion 20*20 Dirty Dancing

Berărescu vă invită la un revelion cu nume de cod – Dirty Dancing Party. 💃🏼🕺🏻Berărescu are chef de dans și vrea să întâmpine Anul Nou cu cea mai bună energie.

Au pregătit multă voie bună și un meniu compus din: mușchiuleț de porc învelit în prosciutto, tartină cu mousse de brânză de capră, smochine și alune de pădure, crostini cu piept de rață afumat și ruccola, tartine cu somon fume și mousse de avocado, balotină de curcan cu ciuperci în crustă de verdețuri, creveți în sos dulce acrișor, rolls cu somon fumé și cremă de brânză și verdețuri, rolls cu prosciutto, rucola și parmezan, crispy de pui în susan, ciuperci umplute cu brânză de burduf și mirodenii, coșuleț de foietaj cu roastbeef și ruccola, andivă cu spumă de vinete afumate, guacamole cu sticks crocant și crumble de bacon, mini bites de pește crocant cu verdețuri, halloumi la grătar, cremă de măsline și caju, duet de somon și șalău în mantie nori, mușchi de porc umplut cu măsline verzi, praz și cașcaval afumat, desert și candy bar.

Revelion 2020 la Casa Iosefin

Pentru a întâmpina 2020 cu entuziasm, zâmbete și voie bună, sunteți invitați la o seară pe cinste cu muzică live, dans, meniu deosebit, open bar, șampanie, desert unic, toate acompaniate de distracție și oameni frumoși.

Casa Iosefin v-a pregătit și un meniu special cu rulou de tortillas cu șuncă „Praga” și cremă „Philadelphia”, trio de măsline, salată de vinete cu ardei copt, ouă de prepeliță în cuib de carne, bresaoula cu swazeir, rucola și ardei copt, salată de andive marinate cu mandarine și chili, pachețele de primăvară cu legume, piept de pui în crustă crocantă, bărcuțe cu cremă de brânzeturi și mere caramelizate, crostini pe baghetă cu brânzeturi graten și prosciutto crudo, somon meditranean cu tăiței de legume, piure de păstârnac, sos de șofran, piept de rață cu cartofi daphinoise, mușchiuleț umplut cu hribi, sos de trufe și tortul „Iosefin”.

Revelion 2020 la The Station Pub

The Station Pub vă invită la un revelion cu bufet cald și rece și șampanie de la ora 00:00. Prețul unui bilet este 120 lei, iar rezervările se fac la 0736 577 622.

Revelion 2020 la Aragosta

Restaurant Aragosta vă invită să petreceți finalul de an alături de ei și DJ Sorin, care vă așteaptă alături de prieteni dragi. Prețul unui bilet este de 280 lei/persoană, iar rezervarea se poate face la 0722 230 328.

Meniul petrecerii cuprinde următoarele:

Aperitiv rece: Mousse de somon fume pe vol-au-vent, ruladă de pui cu prune confiate învelită în bacon, salată de avocado și creveți, tartină cu brânză și icre de Manciuria, foie gras cu dulceață de ceapă, ou de prepeliță în prosciutto crudo, tortilla cu pastramă de rață, tapas cu cremă de brânză și creveți, tapas cu pastet și ou de prepeliță.

Fel I: Supă cremă de broccoli cu fulgi de migdale și prosciutto crudo crocant cu grisină

Fel principal 1: Pulpă de rață confit cu varză roșie caramelizată, merișoare și cartofi gratinați la cuptor

Fel principal 2: File de doradă regală cu sos de butter lemon, piure de mazăre și baby carrots

Desert: Vulcan de ciocolată neagră cu înghețată de vanilie și sos de fructe de pădure

Revelion 2020 – Valery Grand Ballroom / Revelion 2020 – Valery 4

Sărbătoriți trecerea dintre ani într-o locație mult mai fancy față de cele de mai sus chic și alegeți unul dintre evenimentele organizate de Valery.

La Valery Grand Ballroom, atmosfera va fi întreținută de formația Mihaela Ianculovici Costea și DJ din cadrul Vest Sound Group. Prețul este de 340 de lei de persoană, iar meniul complet și rezervarea este disponibilă pe Facebook.

Revelionul de la Valery 4 vă pregătește un meniu „signature” realizat de către Chef Ciobanu Ionuț și entertainment asigurat de DJ Vest Sound Group. Prețul este de 290 de lei de persoană, iar meniul complet și rezervarea sunt disponibile pe Facebook.

Revelion 2020 by Complex Flonta

O altă variantă de revelion cu stil este cea organizată de Complexul Flonta, la Sala Crystal Ballroom. Aceștia îi vor avea ca invitați pe Georgiana Vița, Olguța Berbec, Remus Novac, Formația Timișul și DJ Kristell by ESD. Prețul unei invitații este de 380 lei/persoană.

Meniul va cuprinde: Mini-burger cu carne de vită Black Angus, crispy din piept de curcan cu sos cocktail, lollipops de rață cu chutney de mango, shot cu cremă de creveți aromatizați cu tequila, vol au vent mini quiche Lorraine, salată de ciuperci cu vită, rulouri de vinete cu șuncă și cheddar, coșulet de bresaola umplut cu cremă de brânză și ceapă verde, rol emmentaler cu salată à la rousse,  canapea cremă de brânză cu busuioc și brunoise din salam chorizzo, salată baby caprese, mixt de măsline, somon filé cu sos de creveți, orez mixt sălbatic și varză bruxelles, confit din pulpă de rață servit cu varză roșie caramelizată și reducție de portocale, mușchiulet de porc învelit în bacon gătit sous-vide și sos brun cu ciuperci, cartofi gratinați, salată mixtă și tort de ciocolată cu vișine.

Revelion 2020 la DAF Junior

DAF Junior vă așteaptă cu o gamă variată de băuturi fine și o sumedenie de preparate care mai de care mai apetisante, unde meniul de revelion va fi compus din:

Gustare rece: Salam superiorrosciutto cu ananas, chifteluțe cu susan, salată Coleslaw pe piersică, rulou din mușchiuleț file cu rucola și cremă de cârnați picanți, ruladă din cotlet de porc cu șuncă și cremă de brânză, pastă de somon fume pe pat de portocală, mini caprese cu sos pesto în cochilie, coșuleț din foietaj cu mousse din pate, trio de brânzeturi, cașcaval afumat, ardei cu liptauer, castravete, măsline.

Gustare caldă: Medalion de somon, orez cu parmezan.

Preparat tradițional: Sărmăluțe cu mămăliguță și bacon (smântână, ardei iute).

Friptură: Confit de rață cu sos de prune uscate și nucă, mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, cartof copt cu unt aromat.

Desert: Tort, fructe.

Muzica va fi live cu Ramona Vița și formația Olguța Berbec și Remus Novac. Prețul este de 350 lei/persoană, iar informații și rezervări se pot face la 0755 886 886.

Revelion 2020 la Arta Hotel

La Arta Hotel, trecerea dintre ani va fi completată de muzică de calitate, preparate culinare delicioase atent selecționate, dar și un show de artificii pentru începutul de an! Programul artistic include muzică live cu Geta Arghiuș și Cristi Ghitoaica, Dj Stan Vicstor ESD și efecte speciale, dar și un foc de artificii pentru începutul noului an. Prețul este de 270 lei/persoană.

Gustare rece: Galantină de curcan cu prune uscate, ruladă de cașcaval cu gorgonzola și struguri, mozzarella Capresse, duet de curcan /porc mozzarella în mantie de bacon, vol-au-vent cu salată de ton, rol de șuncă cu salată a la russe, chifteluțe de porc gratinate cu nucă, raffaello din cremă de brânză cu struguri în mantie de cocos, salată mixtă cu măsline, cârnat tradițional bănățean, salată de crudități pe pat de portocală.

Gustare caldă: Rol de curcan cu sos de șofran și cartofi wedges.

Fel de bază: Mușchiuleț de porc în mantie de bacon crocant, cu sos de brauni black cherry, cartofi gratinați, roșii confit, salată de varză, morcov, măr și varză roșie.

Desert: Tort de praline, caramel sărat, alune și mousse de ciocolată cu lapte și zmeură.

Fabulous New Year Eve ‘20 in TheRoom

COCÓ Timișoara vă așteaptă la un revelion ce promite a fi fabulos, cu muzică asigurată de un DJ, meniu de tip bufet, open bar toată noaptea și șampanie la miezul nopții. Informații și rezervări la: 0722 740 717.

Rick Rolled and a Funny New Year!

Cabinet 3 vă invită la o petrece în stilul anilor ’80, unde dress code-ul e neapărat să fie funky. Mai multe informații pe Facebook și rezervări la: 0771 260 898.

Revelion 2020 cu parfumul anilor ’90

Vineri 15 propune un revelion tematic, cu parfumul celor mai îndrăgiți ani și multe elemente pline de farmec. Meniul culinar va fi o adaptare contemporană a unor preparate emblematice perioadei pe care o celebrăm printr-o petrecere memorabilă, iar muzica va fi asigurată de cei de la Diskoteka Festival.

New Year’s Eve 2020 by Cheers Timișoara

Revelion 2020 by MGM Bastion

Noaptea dintre ani înseamnă un nou început, gânduri bune, șampanie, tradiții, belșug și multă distracție, iar Berăria- MGM Bastion promite că le veți avea pe toate de Revelion 2020. Pentru rezervări, apelați 0741 249 568. Prețul unui bilet este de 290 lei/persoană.

Meniul va fi compus din următoarele:

Capresse cu pesto, tartine cu cremă de brânză și somon afumat, castraveți cu pastă gorgonzola și rodie, bresaola cu pastă de brânză și parmezan, mousse de brânzeturi fine, camembert în crust de migdale, vol au vent cu salată de vinete, salată a la russe, ficăței de pui înveliți în bacon, mini șnițele de pui, ruladă de curcan și cașcaval în mantie de nucă, chifteluțe de porc, ruladă de porc mozaic în mantie de bacon, bufet cald, piept de curcan sous vide cu sos de ciuperci, rulou de somon cu ricotta și spanac, jambon de porc la cuptor, sărmăluțe românești (costiță, mămăliguță, smântână), broccoli sote, morcovi baby sote, cartofi aurii la cuptor, murături asortate, candy bar.

Revelion 2019 – 2020 la Porto Arte

Midnight with Gatsby New Year Eve 2020

Rezervări și detalii la: 0747169369.

New Year’s Eve 2020 – Masquerade Ball

Heaven Timișoara vă așteaptă cu un decor fabulos, împreună cu multe surprize de-a lungul nopții. Dresscode: negru, auriu sau argintiu, roșu sau orice altă culoare ce vă inspiră. Cum nu există bal mascat fără mască, aceasta este un accesoriu indicat pentru petrecerea dintre ani.

Prețul biletului este de 150 lei/persoană și include Food Bar & Entertainment.

NYE 2020 party @Blend

The Blend Inn așteaptă invitați petrecăreți și iubitori de muzică bună și băutură pentru a petrece noaptea dintre ani împreună. Dress code-ul este elegant, dar nu foarte – atât cât să fie confortabil. Prețul unui bilet este de 250 de lei, iar rezervările sunt disponibile la 0730 649 988.

2020 night and day: Los Bastoneros // Individual Compus

Prețul este de 30 de lei înainte și 40 de lei la intrare, iar rezervarea se face aici.

Ravelion 2020 w/ Submarine / Gerra & Stone

Dacă erați în căutarea unui revelion freenetik, acesta e locul potrivit. Prețul unui bilet este între 35 și 40 de lei și se achiziționează la intrare.

This Is Hollywood – New Year’s Eve

Fratelli Timișoara vă așteaptă la o petrecere demnă de covorul roșu, unde acesta este și codul secret pentru ținuta necesară la trecerea dintre ani. Prețul unui bilet este de 380 lei/persoană, iar mai multe informații și rezervarea se pot face la 0722.122.123.

database NYE v 4.0

database vă propune un revelion altfel în oraș, la un preț de numai 25 de lei/persoană. Rezervările se fac la 0730 452 223, iar mai multe informații sunt disponibile aici.

ARROGANT NYE SuperPARTY

Casa Dell’Amore vă invită la o petrecere tematică de socializare cu tematică, ce va avea loc la Restaurant Musiu. Organizatorii promit muzică techno, muzică de club, șampanie la miezul nopții, un voucher de 100 de lei pentru băutură și bufet suedez. Dress code-ul acestei petreceri se anunță a fi „Nikes on my feet” – confortabil și arogant.

Prețul unui bilet este de 230 de lei, iar rezervările sunt disponibile la 0762 831 495.

Revelion 2020 – Above the city

Sky Restaurant vă invită la o petrecere de vis, asezonată cu un meniu elegant.


Alte evenimente de revelion la care puteți participa pe lângă Timișoara pot fi următoarele variante:

Revelion 2020 La Puiu Bănățeanul

Optați pentru un revelion în afara orașului și un meniu bogat, compus din: ruladă de brânză, rulou cu șuncă și cașcaval, roșii, mușchiuleț afumat, mini-șnitel de pui, ciuperci pane, bărcuțe cu salată de ciuperci, buturugă de castravete, măsline, bulete de cașcaval, salată de vinete, cârnacior stiks, șalău la cuptor, orez cu legume, piept de curcan, piept de porc, sos quattro formaggi, cartofi copți, murături asortate și tort. Muzica este asigurată de un DJ, iar prețul unui bilet este de 185 lei/persoană.

Petrecere de Revelion 2020 la Pensiunea Casa Iorgovanul

Pensiunea Casa Iorgovanul pregătește o petrecere românească cu meniu tradițional țărănesc compus din aperitiv, sarmale, friptură, ciorbă acră și desert. Băutura va fi la discreție și veți avea de ales între apă, suc, cafea, pălincă, vișinată, bere și vin, iar la miezul nopții se va ciocni câte un pahar de șampanie. Muzica este asigurată de DJ Bughy, iar locurile pot fi rezervate la 0722 663 127 sau 0722 348 447. Prețul unui bilet este de 250 lei/persoană.


Dacă nu sunteți fanii unui revelion în oraș, dar nu ați sta acasă imediat după, atunci Manufactura vă propune un Hangover Party cu intrare gratuită și muzică și băutură bună.

 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul