Propunerile restaurantelor din Timișoara pentru Valentine’s Day

Timișoara

Pentru cei care se întreabă unde ar putea petrece Valentine’s Day în Timișoara, ne-am gândit că ar fi util să prezentăm câteva dintre ofertele propuse de restaurantele timișorene pentru cuplurile de îndrăgostiți. Decoruri speciale, atmosferă romantică cu lumini de lumânare și petale de trandafir? Poate nu va fi cazul pentru toate variantele propuse, însă cu siguranță meniurile pregătite vor fi ceva aparte, ceea ce până la urmă ne interesează și pe noi mai mult.

Mancare cu dragoste

Casa Bunicii

Pentru ca nu putea neglija iubirea pentru mâncare, Bunica se pregătește de Sfântul Valentin cu două meniuri gourmet compuse din câte trei feluri de mâncare, toate noi și originale, șampanie, cafea și o atmosfera romantica.

La Casa Bunicii 1 meniul pregătit pentru oaspeți va fi compus din:

  • supă cremă de sparanghel cu biscuite din parmezan
  • piept de rață la cuptor servit cu garnitură de păstârnac prăjit și morcovi cu marmeladă
  • salată de crudități asortate
  • desert surpriză “Dragoste Fierbinte”
  • șampanie
  • cafea
Casa Bunicii 1 este situată pe strada Virgil Onitiu nr. 3, zona Bălcescu, vis-a-vis de Romcapital Center.

La Casa Bunicii 2 oaspeții vor fi întâmpinați cu:

  • supă cremă de țelină și măr asezonată cu semințe de pin și gorgonzola
  • piept de curcan umplut cu brânză de capră servit cu sos pesto și garnitură de orez cu susan negru
  • salată de crudități asortate
  • desert surpriză “Dragoste Fierbinte”
  • șampanie
  • cafea
  • muzică live

Casa Bunicii 2 este situată în Piața Mocioni nr. 8 (fosta Sinaia), vis-a-vis de biserica ortodoxă, la demisolul Hotelului Iosifin Residence. Intrarea se face de pe strada Ady Endre.

Prețul unui meniu costă 69 lei / persoană. Desigur, puteți alege și dintre preparatele consacrate aflate în meniul a la carte, însa ar fi păcat să ratați ocazia de a încerca ceva nou! Bunica vă recomandă să solicitați meniul gourmet în momentul rezervării întrucât numărul de porții pregătite va fi limitat. Rezervările se fac la telefon 0356.100.870.

Restaurant Los Toreros

În perioada 13-15 februarie restaurantul cu specific spaniol Los Toreros organizează evenimentul Zile cu Vin şi Trandafiri sau Dias de Vino Y Rosas. Decorul feeric, atmosfera romantică, meniul delicios însoțit de un pahar de vin și un frumos trandafir sunt ingredientele care compun reţeta perfectă pentru o seară de neuitat alături de persoana iubită.

Los Toreros propune două meniuri la preţuri speciale, “Rosas Blancas” cu preparate din peşte şi fructe de mare, şi “Rosas Rojas” cu preparate din carne de porc. Meniurile conţin aperitive, fel principal, desert şi un pahar de vin spumant, preparatele culinare fiind acompaniate de vinurile casei (alb şi rosu) sau Sangria (vin roşu, suc de portocale şi lamaie, fructe).

Deoarece locurile în sala special amenajată pentru eveniment sunt limitate, doritorii sunt rugaţi să contacteze organizatorii din timp pentru rezervări la numarul de tel. 0730.486.211 sau pe e-mail la info.lostoreros@gmail.com. Restaurantu Los Toreros este situat pe strada General Henri Berthelot (fostă Caraiman), nr. 7, Timişoara.

Sky Restaurant (fostul Aquarium)

Situat într-o locație deosebită situată la ultimul etaj al City Business Centre și așternând orașul la picioarele oaspeților săi, Sky Restaurant propune pentru Valentine’s Day două meniuri.

Meniul I

  • Gustare: Risotto Eclipse. Duet de risotto care îmbină aroma șofranului cu prospețimea fructelor de mare, stropite cu cerneală de sepie.
  • Fel principal: Dorada în crustă de parmezan cu taboulé. Filé de doradă regală, aurit cu parmezan și garnisit miresme orientale.
  • Desert: Tartă de lămâie îmbrăcată în bezea.
  • Din partea casei: un pahar de șampanie.

Meniul II

  • Gustare: Salata pasiunii. Regal de legume servite armonios într-o combinație de citrice.
  • Fel principal: Duet de cotlet de vițel. Cotlet de vițel preparat în stil provensal, completat de soufflé de mămăliguță
  • Desert: Crumble cu mere și caramel. Mere trase în unt, parfumate cu Grand Marnier, așezate pe pat de biscuit fraged de migdale, servite cu sos caramel și înghețată de vanilie.
  • Din partea casei: un pahar de șampanie.

Prețul unui meniu costă 80 lei / persoană, iar rezervările se fac la telefon 0356 170 380 sau 0770 422 816. Sky Restaurant este situat la etajul 6 al City Business Centre (corpul A), strada Coriolan Brediceanu nr. 10.

Acestea sunt meniurile propuse despre care am auzit până acum. Dacă mai cunoașteți și altele sau dacă dețineți un restaurant care pregătește ceva deosebit pentru oaspeții săi cu ocazia Sfântului Valentin, așteptăm informațiile necesare pentru a completa lista.

Sursă imagine

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul