Serbare pentru beneficiarii Fundaţiei Pentru Voi

Timișoara

Dacă anul trecut în preajma sărbătorilor de iarnă am reuşit împreună cu voi, cititorii noştri, să oferim o masă pentru aproximativ 500 de persoane nevoiaşe din Timişoara, în acest an ne-am unit forţele cu cei de la Fundaţia Pentru Voi şi am reuşit să oferim mâncare beneficiarilor Fundaţiei pentru Serbarea lor de Crăciun.

Evenimentul a avut loc ieri, 18 decembrie 2012, şi s-a desfăşurat începând cu orele 15 la Hotel Aurora. În fiecare an, cu ocazia Crăciunului, Fundaţia „Pentru Voi” organizează o serbare pentru toţi beneficiarii şi familiile acestora, evenimentul fiind un bun prilej de socializare,destindere şi totodată o ocazie unică pentru cei mai nevoiaşi de a participa la o acţiune de acest gen.

Serbarea de Crăciun s-a adresat celor 195 beneficiari ai Fundaţiei (persoane adulte cu dizabiltăţi intelectuale severe) şi familiilor acestora, 30 persoane de suport (angajaţi şi voluntari). În total, aproximativ 350-400 de persoane.

Evenimentul s-a întins pe o durată de aproximativ 4 ore, beneficarii pregătind chiar şi un spectacol pentru publicul aflat la eveniment. Au cântat colinde, au dansat, au spus poezii, iar mai apoi s-au delectat cu mâncarea pe care partenerii noştri au pregătit-o cu drag pentru ei.

Serbare de Craciun Fundatia Pentru Voi

Serbare Fundatia Pentru Voi

Serbare

Fundatia Pentru Voi

Platou serbare

Masa de Craciun

Serbare de Craciun

Masa de Craciun Fundatia Pentru Voi

Serbare Fundatia Pentru Voi la Hotel Aurora

Pe această cale dorim să le mulţumim din suflet celor care ne-au ajutat să oferim această masă beneficiarilor Fundaţiei Pentru Voi:

Mulţumim şi lui Manu şi Alinei de la Fundaţia Pentru Voi şi întregii lor echipe, pentru lucrurile minunate pe care le fac pentru aceşti oameni.

Deşi activitatea principală a site-ului nostru este scrierea de recenzii, promitem că asfel de evenimente nu vor dispărea. 🙂

Crăciun Fericit şi Un An Nou plin de sănătate şi noroc! 🙂

Mai multe poze de la serbare puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul