MEZE Taverna îmbină perfect mâncăruri savuroase preparate minuţios după tipicul bucătăriei elene, un design ce reinterpretează într-o notă creativă elemente de decor tradiţionale şi atmosfera caldă şi primitoare atât de specifică Greciei. Bucătăria grecească este o experiență culinară recunoscută în întreaga lume. La MEZE Taverna se folosesc doar cele mai bune ingrediente: feta de la o mică fermă de familie deschisă din 1949 în Elasonas, iaurt grecesc țărănesc, carne de vită din regiunea de munte Holomandas, carne de miel din Sikia, pește proaspăt pescuit tradițional în marea Egee, oregano sălbatic cules doar în septembrie din pădurile nepoluate ale regiunii Halkidiki, măsline din producția proprie a bucătarului, miere naturală de pin. Preparatele pe care le veți savura sunt creația lui Georgios Kritos, unul dintre cei mai apreciați bucatări ai Greciei.
Meze Taverna sau restaurantul grecesc din Centrul Vechi al Bucureștiului
După mai bine de un an și jumătate, m-am reîntors în București pentru o zi. De data aceasta, îmi propusesem să fac un tur ghidat care s-a dovedit a fi tare interesant, după care mi-am spus că voi lua prânzul în Centrul Vechi la “Mezze Taverna”. Îmi aduceam aminte cu plăcere de ultima mea experiență […]