Pastă de năut (Hummus)

Printează | Email

Când vrem ceva rapid, dar gustos, sățios și un pic mai altceva față de rețetele clasice, hummusul e o variantă demnă de luat în seamă.

Număr porții:

5

Timp pregătire:

5 min.

Timp gătire:

-

Timp total:

5 min.

Ingredinte

Avem nevoie de:
200 g năut fier
2 Lg Tahini (pastă de susan)
1/2 lămâie
2 cepe verzi
sare
piper
3 Lg apă

Instrucțiuni

  • Se taie ceapa rondele mici.
  • Toate ingredientele se pun în robotul cu lama în formă de S.
  • Se stoarce lămâia, se adaugă sare și piper după gust.
  • Se adaugă apa, astfel încât să devină o pastă.
  • Cam acestea fiind zise, rețeta este gata.
  • Poftă bună și pentru final, un mic sfat: a se lua pastă de susan de calitate superioară, deoarece face diferența.

Pasta de naut-hummus

Ingrediente humus

pasta de Humus

Pasta de naut

Pasta de naut-hummus

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul