Număr porții:
Timp pregătire:
Timp gătire:
Timp total:
Ingredinte
Instrucțiuni
Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi apoi se taie în bucăţi, ca pentru tocăniţă. Ardeii se taie în bucăţi lungi. Roşiile se curăţă de coajă şi se taie mărunt.
Într-o cratiţă se pune ulei şi se aşteaptă până se încinge. Se pun la prăjit usturoiul pisat, boabele de muştar şi cele 2 linguriţe de garam masala. După ce s-au rumenit puţin, se adaugă roşiile, cartofii şi ardeiul. Se pune sarea şi o ceaşcă de apă după care se lasă să la foc mic până când sunt fierţi cartofii, amestecând din când în când, pentru a nu se prinde de fundul cratiţei.
Când e gata, se adaugă mărarul tocat mărunt.
Se poate servi cu smântână.
Poftă bună!
Nici un comentariu