O reţetă simplă şi uşor de pregătit care poate să fie soluţia perfectă pentru un prânz sau o cină.
Număr porții:
Timp pregătire:
Timp gătire:
Timp total:
Ingredinte
Instrucțiuni
Bucăţile de piept de pui se fierb înainte pentru a obţine supa de care avem nevoie mai tarziu. După aceea, se ung cu amestecul obţinut din miere şi sos de soia. Se pun într-un vas alături de cei 100 ml de supă şi se dau la cuptor aproxmativ 20-25 minute, cât să scadă puţin supa şi sosul să se caramelizeze.
Pepenele se taie feli sau cubuleţe, iar seminţele de susan se rumenesc într-o tigaie fără ulei. Se adaugă apoi zeama rămasă de la friptură, ardeiul iute şi zeama de lămâie. În caz că a mai rămas amestec de soia şi miere, acesta se adaugă aici. Nu se lasă mult pe fc, doar cât să se omogenizeze compoziţia.
Se aşează puiul pe farfuie împreună cu pepenele şi se stropesc cu sos.
Timp de preparare
Timpul de preparare este de aproximativ o oră.
Vă doresc poftă bună! 🙂
Această reţetă a fost trimisă de Bobouţanu Giorgiana pentru concursul organizat de foodcrew.ro şi Editura RAO.
Nici un comentariu