Salată de ou cu țelină apio

Printează | Email

Salată de ou cu țelină apio, o rețetă perfectă pentru a folosi ouăle roșii rămase de la Paști. De când am descoperit-o, o tot gătesc și mă surprinde prin aromele ei. Partea bună e că se gătește ușor și în cantități mai mari, deci e perfectă ca aperitiv la evenimentele speciale din familie. Sper să vă placă!

Salată de ou cu țelină apio

Număr porții:

Timp pregătire:

Timp gătire:

Timp total:

15 min

Ingredinte

:
11 ouă fierte
4 tije de țelină apio
3 fire de ceapă verde
lime
ulei
curry
boia afumată
sare și piper

Instrucțiuni

  1. Pune 10 ouă la fiert și lasă-le pe foc 10 minute, iar apoi lasă-le să se odihnească în apă rece.
  2. Taie cubulețe mici tijele de țelină și ceapa verde și amestecă-le cu muștarul de Dijon și o lingură de suc de lime.
  3. Separă gălbenușul de albuș de la oul rămas și fă o maioneză din gălbenuș. Adaugă treptat ulei pentru a nu se tăia maioneza.
  4. Când ouăle s-au răcit, taie-le cubulețe și amestecă-le cu verdețurile și maioneza. Condimentează cu sare, piper, curry, chili și boia afumată și servește cu pâine prăjită.

Salată de ou cu țelină apio

Poftă bună și spor la „croit arome”!

Flavor Tailors

 

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul