Secţiune nouă pe foodcrew.ro

Printează | Email

UPDATE: Conform poll-ului realizat pe Facebook, câştigătorii acestui concurs sunt:

 • Locul 1 – Sandra Berariu
 • Locul 2 – Claudiu Udroiu
 • Locul 3 – Bobouţanu Giorgiana

Pe noi ne-aţi cunoscut şi ne urmăriţi datorită recenzilor pe care le-am scris în urma vizitelor prin diferitele restaurante şi fast-food-uri în care am poposit. Ei bine, staţi liniştiţi pentru că vom continua să umblăm peste tot şi să vă povestim ce ne-a plăcut şi ce nu. Cu ce venim nou însă, este o secţiune pe care o vom inaugura din această săptămână pe foodcrew.ro şi care se va numi generic, reţete.

Avem convingerea că voi, cititorii noştri, pe lângă faptul că sunteţi gurmanzi adevăraţi, aşa ca noi şi vă place să luaţi masa în oraş, aţi încercat măcar o dată să gătiţi câte ceva pe acasă.

Această nouă secţiune va fi dedicată reţetelor realizate atât de către editorii noştri, cât şi celor trimise de voi, cei care ne citiţi. Nu trebuie să fie reteţe profesionsite ale vreunui mastechef faimos, ci pur şi simplu ceea ce vă face vouă plăcere să găţiţi.

Fie că aveţi vreo reţetă preferată pe care o gătiţi mai tot timpul, una originală inventată chiar de voi, sau poate aveţi un stil personal de a adapta reţetele, nu le ţineţi doar pentru voi, ci împărtăşiţi cu noi din cunoştiinţele voastre. Nu are importanţă că vorbim de o salată, de nişte bruschete, un tort sau de feluri mai complicate de mâncare, noi abia aşteptăm  să primim de la voi idei noi pe care să le punem în practică în bucătărie.

Reţetele se pot trimite la posta@foodcrew.ro şi ne-ar bucura să conţină:

 • Titlul reţetei
 • Ingredientele necesare şi cât din fiecare (ex: 2 roşii, o lingură de zahăr etc.)
 • Durată (cât durează procesul de preparare)
 • Paşii de realizare a reţetei ( povestirea efectivă a procesului)
 • Câteva poze sau un filmuleţ, în funcţie de preferinţe

Noi vom publica fiecare reţetă, iar în articolul respectiv va apărea numele celui care a realizat-o, cu trimitere către un blog culinar (în cazul în care există) sau pagină de Facebook. În cazul în care cei care ne trimit nu îşi doresc faimă,  trecem numele şi atât. 😀

Şi pentru că o secţiune nu se lansează aşa, pur şi simplu, avem pentru voi un prim concurs cu premii oferite de editura RAO.

De astăzi, 20 august până pe data de 29 august aşteptăm pe adresa mai sus menţionată reţetele voastre. Această perioadă va fi urmată de 5 zile în care reţeta va putea fi votată printr-un poll pe pagina noastră de Facebook, iar pe data de 3 septembrie, cele mai votate reţete vor primi unul din premiile:

 • Premiul I – Larousse 100% Placere 1 buc, Repede si Simplu 1 buc
 • Premiul II – Retete la cutie 1 buc, Repede si Simplu 1 buc
 • Premiul III – Retete la cutie 1 buc SAU Repede si Simplu 2 buc

Carti concurs editura RAO
Să iasă mastercheful din fiecare!

Succes! 😀

Sursă foto

Număr porții:

Timp pregătire:

Timp gătire:

Timp total:

Ingredinte

Instrucțiuni

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul