Taverna Acropole?

Taverna Acropole
Timișoara

Fade in: Taverna, prin natura ei se află undeva la subsol şi acropola undeva la înâlţime. Cu alte cuvinte Taverna Acropole e un fel de vale-deal.

De ce: Dacă am tot vorbit de prăjiturile de la Taverna Acropole am decis să le gust şi mâncărica. Ca urmare, cu primul drum la FoodCourt am oprit la acest fast-food cu specific grecesc. Cel puţin aşa se prezintă ei, pentru că, pe lângă culorile alb-albastre nu am găsit nimic să fie specific grecesc. Puteau la fel de bine să fie şi fan-clubul Universităţii Craiova, filiala Timişoara.

Cadrul: Cum păşeşti de pe banda rulantă, în dreapta, izolată de restul fast-food-urilor. E singurul fast-food din FoodCourt ce are amenajat un spaţiu închis special creat pentru fumatori.

Scena 1: Chiar dacă au cea mai mare suprafaţă alocată, lucru care ar trebui să-i ajute şi 5 angajaţi la servire/debarasare, se mişcă extrem de greu. Ori nu au fost instruiţi după angajare, ori faptul că nu prea au clienţi şi fetele se plictisesc şi ruginesc la casă se vede.

Scena 2: Zilnic sau săptămânal, nu am înţeles exact, au ceva meniuri speciale. Eu şi Gigel am încercat meniul nr. 1 – ciorbă de fasole verde, şniţel de porc şi cartofi cu sos de mărar. 9.99 lei e un preţ foarte foarte bun şi mâncarea a fost decentă spre gustoasă. Ba chiar sunt singurii care servesc felul 2 într-o farfurie care nu e din plastic. Păcat că tava pe care îţi cari mâncarea e gândită pentru veselă mică de plastic.

În schimb prăjiturile, care sunt foarte bune, compensează preţul scăzut al meniului.  6.90 lei pentru o budincă şi 6 lei pentru 3 mini bucăţele de baclava nu e chiar puţin. Din punctul meu de vedere atracţia Tavernei Acropole o reprezintă prăjiturile. Dacă ar mai reduce puţin din preţ sigur ar fi coadă mai mare la casa de marcat.

Closure: Ca şi concluzie, Taverna Acropole mai are mult de lucrat la partea de sevire şi prezentare. Mâncarea şi preţurile sunt decente (excepţie dulcegăriile) şi cu toate că au ditamai spaţiul de care se pot folosi nu şimţi că fast-food-ul lor te invită să te aşezi la rând. Poate că le-ar prinde bine să tragă o privire şi să fure meserie de la 3F (Fantastic Fast Food).

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Taverna Acropole? | Șmen.ro

19 November 2010 at 23:08

[…] Taverna Acropole? […]

[…] împlinise o lună de la incursiunea la Taverna Acropole a lui Gură Mare şi Gigel. Gustul decent spre bun pe care îl lăsase atunci mâncarea servită a […]

Comentarii

Claudia Ciuta

13 August 2010 at 11:21

wrong, wrong, wrong

am mâncat de 2 ori la tavernă şi încă nu ştiu când a fost mai rău.
îţi încălzesc mâncarea chiar în faţa ta în cuptorul cu microunde … chiar dacă mâncarea comandată e alcătuită din două ouă ochiuri şi spanac. Apropo de spanac… e îngrozitor, plin de făină.

  Infidel Gastro

  13 August 2010 at 11:41

  Meserie de bucătărie deci. A treia oară o fi cu noroc? 😀

  Gură Mare

  13 August 2010 at 11:52

  Asta zic şi eu. Cu toate că se cred mai mult restaurant decât fast-food (separeul şi farfuriile ce nu sunt din plastic) sunt cu mult sub nivelul celorlalte fast-food-uri declarate din FoodCourt.

  Claudia Ciuta

  13 August 2010 at 11:54

  @Infidel Gastro
  Noroc că sunt indugentă de fel… plus că aţi zis de prăjituri …şi mie îmi plac prîjiturile…

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul