Minunea caşcavalului de Gai

Restaurant Sep Hotel
Arad

Cum în unele week-end-uri simţim nevoia unei ieşiri în afara oraşului, ne-am gândit să călcăm pragul vecinilor arădeni şi să respirăm un aer curat de Gai. Pentru că la Gai chiar este aer curat, un aer din acela plăcut de ţară, de linişte.

Pentru cei care nu cunosc Gaiul, trebuie să spun că aici se află o splendidă mănăstire unde te poţi reculege în voie.

O altă surpriză pe care mi-a oferit-o Gaiul a fost restaurantul hotelului (sau pensiunii cum mai este denumită) Sep.

Sep Hotel se află relativ aproape de ieşirea din Arad, pe drumul care duce spre punctele de frontieră Nădlac şi Turnu. E numai bine situat acolo pentru cei care vor să ia o gustare înainte de a trece graniţele ţării sau chiar după ce-au intrat în ţară şi mai au cale lungă până acasă sau de ce nu şi pentru cei care vor pur şi simplu să iasă din oraş.

Restaurantul este frumos aranjat, asemănător cu multe restaurante de care dispun majoritatea pensiunilor şi hotelurilor, deci nu pot spune că iese din tipar. E însă linişte, multă linişte. Nu este un restaurant foarte mare, dar e îngrijit.

Noi am mâncat caşcaval pane cu cartofi prăjiţi şi trebuie să vă spun că a fost cel mai bun caşcaval pane pe care l-am mâncat în viaţa mea. M-a surprins şi pe mine acest lucru. 🙂 Am câteva feluri de mâncare pe care obişnuiesc să le încerc oriunde m-aş duce, iar caşcavalul pane este printre primele pe listă. La o porţie am primit 3 bucăţi destul de mari de caşcaval, comparativ cu alte restaurante unde de obicei se primesc 2 bucăţi sau chiar una singură. Şi aici mi-au fost suficiente 2 bucăţi şi oricât m-aş fi străduit s-o mănânc şi pe a 3-a n-am putut, dar şi să mă abţin mi-a fost greu având în vedere cât era de gustos. Aşa că vă recomand cu încredere să încercaţi caşcavalul lor dacă sunteţi în trecere sau chiar vizită prin localitatea Gai.

Ca preţuri nu pot spune nici aici că ies din tipar. Ciorba de burtă se serveşte la 7 lei, cotletul la grătar la 14 lei, dar dacă mă gândesc că pot fi porţii asemănătoare cu caşcavalul, atunci merită cu adevărat.

Am plecat încântată din Gai ştiind că mă voi mai întoarce.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Sep Hotel

Adresă:
Str. Stefan Tenetchi, nr.37, Arad
Telefon:
Website:

[…] Minunea caşcavalului de Gai […]

Comentarii

bogdan

30 March 2014 at 22:30

gai-ul este un cartier a aradului, nu o localitate 😉

    Nuți Foame

    31 March 2014 at 8:42

    Mulțumim de corectură. 😉 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul