Preţuri speciale la pizza în Lucapiero

Lucapiero
Oradea

Acum câteva zile am avut “plăcerea” de-a experimenta nişte probleme la conexiunea la internet, iar cum lucrez de-acasă, n-am avut altă soluţie decât s-o iau la nimereală, prin oraş, în căutare de birou care să mă găzduiască. Un prieten din Timişoara, care era întâmplător în vizită prin Oradea, m-a invitat să merg la Pizzeria Lucapiero, care se află pe str. Mihai Eminescu, vis-a-vis de Inspectoratul Şcolar, la subsol.

Pizzeria Lucapiero Oradea

Zis şi făcut, am ajuns la timp ca să prin o ofertă care nu se poate refuza: între orele 12 şi 16, au preţuri imbatabile: pizza la 10 lei, plus sos la alegere şi-o cafea. Cu acestea în gând, am luat iute meniul şi am decis: să fie Diavolo. Pizza a venit foarte-foarte repede, în nici 10 minute. Cu sos bianco – usturoi şi smântână, a fost delicioasă – şi iute, atât cât trebuie! 🙂

Pizza Diavolo la pizzeria Lucapiero în Oradea

Amicul meu a luat Pizza Tirolese, care arăta chiar foarte bine – am şi gustat puţin, pofticioasă cum sunt din fire. Şi mergea destul de bine cu sosul iute pe care şi l-a ales.

Pizza Tirolese la pizzeria Lucapiero din Oradea

Pizza a fost delicioasă, a venit repede, însă nu prea mi-a plăcut atmosfera din local: mergea muzica aia groaznică de MTV, care mi-a bubuit în urechi, şi orice-aş fi făcut, nu puteam să scap de “minunata” muzică. În rest, a fost bine, nu cred să fi avut probleme… dacă ţinem cont de faptul că m-am întors şi-a doua zi, să testez o altă pizza. Oricum, mi-a plăcut pizza, şi poate c-am să revin şi cu altă ocazie, să testez de fapt mâncarea, mai pe seară. Voi mâncaţi la Lucapiero? 😀

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Lucapiero

Adresă:
Strada Iosif Vulcan 1, Oradea
Telefon:
Website:

Comentarii

SSebastian

14 February 2012 at 23:41

Am trecut de cateva ori pe langa Lucapiero, dar nu m-a “imbiat” nimic ca sa intru.
Dupa ce am citit “recenzia” de pe site am zis ca o sa trec pe acolo + am vazut ieri pe facebook reclama la site-ul pizza oradea – de unde iti poti comanda pizza on.line -, site care “apartine” lucapiero.
Acesta este al doilea local in care intru dupa ce citesc “recenzia” pe acest site. O sa scriu poate si cum a fost la primul.

Eu am comandat pizza diavolo – mi-a placut cum arata in poza din recenzie – , iar prietena mea prosciutto e fungi. Ambele au avut gust bun. Aluatul a fost ok. Am primit-o si foarte repede. Cred ca in mai putin de 10 minute.

Am avut parte si de un “sos picant” (asa ii zice pe site), pe care nu il recomand in cantitati mari 🙂 A fost cel mai picant sos pe care l-am gustat in viata mea. E bun doar pentru cei la care le plac senzatiile tari 🙂 Nu si pentru cei mai “slabi de inima cum sunt eu” 😀

Am fost mai spre seara si nu era lume, dar in 30 de minute s-au adunat cel putin 4 pizza pentru livrare la domiciliu. E mai comod asa, tinand seama de vremea de afara.

Din pacate nici acest local nu sta bine cu aerisirea (la acest capitol toate localurile stau prost iarna – daca nu se pot deschide usi sau geamuri), dar cat esti acolo nu simti miros de mancare pentre ca pun lumanari parfumate. E o idee buna.

Nu m-am lamurit cum e cu promotiile (nota de plata a fost mai mica decat trebuia :), dar o sa mai trec pe acolo si o sa vad cum e 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul