Bella Italia știe cum se face pizza

Bella Italia
Timișoara

Da, de multă vreme tot am zis că vreau să încerc o pizza la Bella Italia și într-un final am reușit. Am ajuns într-o zi pe la prânz la Mall și am mers direct la Bella Italia. Fie vorba între noi, au chiar multe sortimente de pizza.

Pe lângă aceste sortimente de pizza, mai au și paste care mai de care și mai au și lasagna. Ei bine, eu am rămas la decizia inițială și am comandat pizza. Deoarece sunt o fană declarată a spanacului, m-a bucurat să văd că au în ofertă și pizza cu spanac. Comanda a fost lansată, mi s-a spus că durează în jur de 5-7 minute și m-am așezat la o masă. Eram curioasă cum îmi voi da seama când va fi gata pizza mea. Nu de alta, dar era destul de multă lume care a comandat și așteptau.

M-am pus și eu la așteptat și am observat puțin cum e amenajat locul de unde vine Bella Pizza. Simplu, cu clasicul cuptor, cu o pizza mare pe post de decor, care își îndeplinește bine rolul și te face să-ți imaginezi ce va urma. Eu una, poate aș face puțin mai luminos locul, cel puțin partea cu cuptorul.

Ei bine, nu a durat mult, s-a respectat timpul și am auzit un clopoțel care sună. M-am uitat în direcția de unde venea sunetul și am primit confirmarea, printr-un semn, cum că pizza mea era gata.

Bella Italia

Pizza Con Spinaci

Prima mea impresie a fost ceva de genul: phoai cât spanac, n-am mai văzut așa de mult spanac pe o pizza. Dar bun a fost. Era pur și simplu spanac, negătit, doar pus la cuptor împreună cu restul pizzei. Mi-a plăcut combinația de spanac și brânză, atât doar că mi-ar fi plăcut să simt mai mult și nuca. Spun aceasta deoarece pizza aleasă de mine avea în compoziție sos de pizza, mozzarella, spanac, telemea și miez de nucă. Dar, mi-a plăcut că nu s-au zgârcit la restul ingredientelor. Despre blat am doar cuvinte de laudă. Subțire și crocant, pe gustul meu. Mai spun și despre sosuri: poți alege între sos dulce, sos iute și sos cu smântână și usturoi. Am ales sosul dulce și am primit un plic de sos de la Heinz. Bun a fost și s-a potrivit cu pizza. Sosul a completat foarte bine pizza și n-a mai trebuit să adaug sare sau altceva, deoarece gustul final a fost unul pe placul meu.

Pizza Con Spinaci

Sos Heinz Bella Italia

Felie Pizza Bella Italia

Bella Italia Pizza cu spanac

Prețuri și servire

Pot spune că Bella Italia e Bella și la capitolul prețuri. Au tot felul de oferte pentru pizza și nu numai, la prețuri care mai de care.
Pizza mea a avut 325 g (28 cm) și a costat 13 lei.
Servirea e una rapidă și la obiect și mie una mi-a plăcut folosirea clopoțelului. Cu siguranță există o influență a francizei și un rezultat pozitiv prin faptul că toate merg strună, dar pe mine nu m-a deranjat și mi-a plăcut rezultatul final.

Una peste alta mă bucur că am decis să mănânc pizza acolo și știu că voi mai ajunge pe la ei, deoarece oferta lor de paste mi-a plăcut și mi-a cam tras cu ochiul.
Vă provoc și pe voi să încercați o pizza de acolo și să ne spuneți cum a fost.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bella Italia

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul