Atenție la Terasa Casa Voastră din Timișoara!

Casa Voastră
Timișoara

De când s-a deschis, asta acum vreo 2 veri, am fost de două ori pe terasă la Restaurant Casa Voastră. Prima dată am fost din curiozitate să văd cum arată noul restaurant. De la început m-a încântat terasa, dar s-a cam schimbat părerea datorită timpului mult prea lung de așteptare. Am zis totuși să le mai dau o șansă, iar, după un an am ajuns iarăși pe terasa restaurantului Casa Voastră. Deja lucrurile se mai îmbunătățiseră.

Cu ideea că lucrurile s-au mai îmbunătățit am ajuns și pentru a treia oară la Restaurant Casa Voastră. Să vă spun cum a fost de data aceasta.

Ce-mi place mie foarte mult la acest restaurant e terasa. Faptul că e multă verdeață, completată cu multă liniște. De asemenea există multe separeuri astfel încât să te poți bucura în liniște de un prânz sau o cină și de discuțiile tale fără a mai fi nevoit să mai asculți și ce zice vecinul.

De cum am intrat pe aleea ce duce la terasă mi-a plăcut că erau atârnate sticle de plastic din care creșteau tot felul de plante care vor bucura cu aroma lor mâncărurile. Despre terasă pot spune că am găsit-o la fel de liniștită, cu aceleași spații intime, dar, parcă puțin se vede că a trecut vremea. Nu voi mai spune prea multe despre terasă, ci las pozele să vorbească de la sine.

Anca Separeu Casa Voastra

Anca Priveliste Casa Voastra

Anca Fantanita Casa Voastra

Anca Fantana Casa Voastra

Bun, terasa, recunosc, m-a încântat mult și de data aceasta și am regăsit aceeași liniște plăcută și necesară.

Acum să vă spun și despre mâncare.

Meniul la Restaurant Casa Voastră este destul de variat, cu tot felul de specialități, printre care și supă de cașcaval și alte combinații care te tentează. Eu una oriunde merg și văd în meniu ciorbă de pește cu specific unguresc, știu clar ce vreau. Ei bine, era și în meniul celor de la Casa Voastră și am ales acest preparat. Pentru felul doi voiam ceva ușor și rapid, deoarece era foarte cald afară. Am ales o salată de pui în stil mditeranean.

Până să vină cele comandate am ales să mă răcoresc cu o limonadă și am fost plăcut surprinsă să fiu întrebată dacă doresc și mentă sau nu. Mai jos este ce am ales.

Anca Limonada Casa Voastra

Nu a durat mult, cam vreo 15 minute și a sosit comanda. Recunosc am fost foarte plăcut surprinsă că s-a îmbunătățit enorm timpul de servire.

Ciorba de pește a venit într-un ceaun și era însoțită de o chiflă de casă, chiar gustoasă.

Anca Ceaun Casa Voastra

Anca Paine Casa Voastra

Mi-a plăcut modul de prezentare și am început să gust din ciorba comandată. Sinceră să fiu a fost cu totul altfel decât mă așteptam. A fost mai mult o supă cremă, dar cu bucăți întregi de pește prin ea. Destul de generoasă cantitatea de pește, dar mă așteptam să fie mai spre ideea de ciorbă.  A fost bună, dar nu cred că voi mai comanda curând.

Anca Ciorba Casa Voastra

Anca GFarfurie Casa Voastra

Acum despre salată. Aceasta, la fel, a venit destul de repede. Mai comandasem salate de la Casa Voastră și de cele mai multe ori mi-au plăcut. Să vă spun acum părerea mea despre Salata de pui în stil mediteranean. E formată din ananas, piept de pui, roșii, castraveți, salată verde, lămâie și măsline verzi rondele (așa scria în descriere). Acum ce am primit eu era pe un pat de salata, ceea ce mie nu îmi place, nu sunt adepta acestui pat de salată întâlnit la multe restaurante de la noi. Apoi, măslinele nu au mai ajuns și la mine, cel puțin nu cele verzi, erau măsline negre în schimb, iar ananasul, asta m-a deranjat mai mult, era ananas din conservă și nu ananas proaspăt. despre pieptul de pui pot spune că era bine făcut și mi-a plăcut. Tot ansamblul era o combinație bună, doar că aș modifica puțin anumite aspecte.

Anca Masline Casa Voastra

Anca meditereana casa voastra

Anca Salata Casa Voastra

 

Acum să luăm în vedere și prețurile:

  • Ciorbă ungurească de pește preparată la ceaun (400 g): 13,20 RON;
  • Salată de pui în stil mediteranean (350 g): 12,10 RON.

Per ansamblu mi-a plăcut la Restaurant Casa Voastră deoarece serviciile au fost clar îmbunătățite, timpul de așteptare a comenzii s-a redus considerabil și în continuare există acea liniște și relaxare specifice terasei restaurantului, însă data viitoare cred că voi încerca meniul zilei, am observat că multă lume era acolo din acest motiv.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Casa Voastră

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] place la Delicious Times că nu aștepți foarte mult pentru mâncare și mai îmi place servirea. Oricât de ocupat ar fi ospătarul, are timp pentru […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul