Salată bună la Delicious Times

Delicious Times
Timișoara

Deoarece avem biroul în Piața Unirii, din multe puncte de vedere ne putem considera niște norocoși.

Unul dintre motivele pentru care ne putem considera norocoși este următorul: atunci când vine ora prânzului chiar avem de unde alege, fiind o mulțime de restaurante bune care ne fac cu ochiul.

De data aceasta am decis, împreună cu Ratatoullia, să luăm prânzul la Delicious Times. Recunosc, îmi place la ei că au și varianta vegetariană pentru meniul zilei.

Cu gândul la un prânz vegetarian, am ajuns la Delicious Times pe la ora 14:30 (da, era un prânz mai târziu).

Deși credeam că la ora aceasta restaurantul va fi mai gol, ei bine, surpriză, destul de greu am găsit un loc. Bun, după ce am găsit locul ne-am gândit noi că restul va fi mai simplu, deoarece știam ce vrem. Așa credeam noi, dar încă o supriză ne aștepta. Fix înainte să comandăm noi au fost date ultimele două porții din meniul zilei vegetarian.

Bun, era clar, aveam nevoie de meniu. Nu vroiam ceva foarte complicat și am început să cercetez lista cu salate. M-am decis destul de repede și am ales Salată italiană delicioasă (așa era titlul) alături de Ciuperci proaspete sote.

Până să vină comanda, deoarece era cald afară, am ales și o limonadă de nectarine și mi-a plăcut că se folosesc fructe naturale, sau ești înștiințat dacă pentru limonada aleasă se folosesc siropuri.

Limonada Delicious Times

Îmi place la Delicious Times că nu aștepți foarte mult pentru mâncare și mai îmi place servirea. Oricât de ocupat ar fi ospătarul, are timp pentru fiecare client în parte.

Cam în 15 minute a sosit comanda:

Salată italiană Delicioasă

Salata aleasă de mine conținea roșii, cotlet de vită, parmezan, mozzarella, măsline negre, rucola, rosso și dresing balsamic și Chiar a fost delicioasă. Nu sunt adepta dressingurilor, dar aici s-a potrivit bine cu carnea de vită. Verdețurile din salată au fost proaspete, nu simțeai că au stat în frigider cu secolele, iar carnea a fost suficient de bine făcută, mai pe gustul meu. Dacă e să obiectez ceva, poate aș folosi parmezan mai tipic italienesc pentru a se simți mai puternic gustul. În rest pot spune că totul a fost bine proporționat, nu simțeai că ar fi prea multe roșii sau prea puțină carne.

Salata Delicious Times

Detaliu Salata Delicious Times

Salata si ciuperci Delicious Times

Ciuperci proaspete sote

Bună idee am avut să fac această combinație. Ciupercile sunt champignon și, într-adevar, erau proaspete, nu de la conservă. Foarte simplu făcute, cu puțină ceapă, trase la tigaie și condimentate cu pătrunjel proaspăt. E un fel de mâncare foarte repede de făcut, gustos și sățios, care mie una mi-a plăcut în combinație cu salata.

 Ciuperci Delicious Times

Ciuperci si salata Delicious Times

Despre prețuri pot spune că sunt decente, din punctul meu de vedere, pentru un restaurant situat în centrul Timișoarei. Pentru ce am comandat eu, prețurile au fost așa:

  • Salată italiană Delicioasă (350 g): 20 Ron;
  • Ciuperci proaspete sote (200 g): 6 Ron;
  • Limonadă cu nectarine : 7 Ron.

Pentru mine Delicious Times e una din opțiuni când vine ora prânzului și îmi place că se servește totul relativ repede, mâncarea este chiar bună și ospătarii sunt prompți.

Mai îmi place la ei că se schimbă decorul în funcție de sezon, acum fiind totul cu scoici, peștișori și gând de vacanță.

Scoici Delicious Times

Da, recomand Delicious Times, dar data viitoare voi merge mai repede dacă vreau să prind meniul zilei vegetarian, sau, poate vor face ei mai multe porții!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] Am mai încercat să-mi iau meniul zilei vegetarian, dar deja nu mai era la ora la care ajungeam eu. De data aceasta am mers la ora 12:30 cu aceeași dorință, dorință ce a devenit realitate. La meniul zilei era supă cremă de broccoli și orez basmati cu sos de ardei copți și vinete pane. […]

[…] De Delicious Times am tot citit și auzit de bine în ultima vreme așa că, într-o zi mai călduță de toamnă, am decis să trag o fugă în Piața Unirii (Str. Eugeniu de Savoya colț cu Str. Mercy pentru necunoscători) și să mănânc meniul zilei. În primul rând, am fost surprinsă de marea de oameni care se înghesuia în restaurant la acea oră. Totuși, poziționarea centrală își spune cuvântul. Pe urmă, văzând ce primeau în farfurii (am avut norocul să găsesc un loc la etaj), decorarea deosebită a spațiului (în funcție de anotimp, am înțeles, acum fiindu-mi dat să văd borcane și borcănele aranjate frumos, ca într-o cămară a bunicii), însoțită de curățenia de rigoare, și amabilitatea personalului, am înțeles care era explicația. […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul