Adio Sandwich Vegetarian de la Lucas

Lucas
Timișoara

De ce am ajuns să spun asta?

Ei bine, la noi la birou e un coleg care aproape în fiecare zi mănâncă câte un sandwich de la Lucas. Pofticioasă cum sunt din fire și cum vremea de afară nu mă îmbia să ies afară pentru pauza de prânz, am decis că astăzi e ziua în care îl rog să îmi ia și mie un sandwich. Zis și făcut.

Am decis să fie Sandwich vegetarian de la cunoscutul Lucas.

Pentru cei care încă nu știu, Lucas este considerată cea mai cea locație în materie de sandwich-uri din Timișoara. Are în prezent două puncte de lucru, ambele situate în zone de trafic intens din Timișoara (una este în Piața Unirii și una în centrul Timișoarei). Astăzi voi vorbi despre sanwich-ul vegetarian de la Lucas din Piața Unirii.

Sandwich vegetarian Lucas

Spre deosebire de alte dăți, a venit foarte repede colegul meu cu sandwich-ul (cam în 10 minute a fost înapoi, noi având biroul la 2 minute de Lucas).
Sandwich-ul era cald și abia așteptam să-l mănânc. Avea sandwich-ul meu măsline, roșii, mozzarella, salată verde și chifla era bucurată cu brânză cu smântână.
Ce mai, părea numai bun de atacat.
Mi-a plăcut mult chifla și îmi place la Lucas că fac ei chiflele și sunt foarte bune și proaspete. Cam atât mi-a plăcut mie la acest sandwich. Nu știu de ce, dar restul parcă erau doar trântite acolo, fără nici un gust sau consistență. Nu era pic de sare, nu nimic. Plus, din punctul meu de vedere era mult prea multă brânză cu smântână. Am mâncat sandwich-ul, dar nu mi-a transmis nimic.
Ah, totuși, mozzarella era bună.
Așa luate separat toate ingredientele erau bune, dar împreună, parcă lipsea ceva care să facă legătura.

Ambalaj sandwich Lucas

Sandwich vegetarian Lucas

Detaliu Sandwich vegetarian Lucas

Degustare Sandwich vegetarian Lucas

Interior sanwich vegetarian Lucas

Prețuri și servire

Având în vedere că era un sandwich vegetarian cu nu foarte multe ingrediente, prețul e destul de ridicat.
Am ales varianta de sandwich mare, cu precizarea că poți alege și varianta mică.

  •  Sandwich vegetarian Lucas: 10 Ron;

Despre servire de data aceasta nu pot spune nimic, din ce mi-a spus colegul meu, a fost aproximativ ok.

Din alte experiențe de-ale mele cu Lucas, servirea nu m-a încântat niciodată. Toată lumea acolo e groaznic de posomorâtă și, parcă, nervoasă că e deranjată. Nu îmi place acest aspect, mai ales că e un loc amenajat drăguț și parcă s-ar putea și mai bine. Înțeleg când sunt zile cu trafic intens și stai mult și sunt multe comenzi, dar, parcă în orice moment al zilei să fie lumea posomorâtă, e cam mult.

Știu sigur că nu voi mai lua Sandwich vegetarian de la Lucas, dar iaurtul de la ei îmi place și mai sunt câteva variante de sandwich (cel cu pastramă de vită) la care le mai dau o șansă.

E doar părerea mea, sau Lucas nu mai e cum era înainte?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Lucas

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] S-ar putea uneori să nu te încânte multele sosuri colorate de pe-acolo și da, poate nu e chiar cea mai trandy mâncare în sensul de mâncare foarte sănătoasă, dar de tine depinde ce alegi, fiindcă ei cam oferă multe posibilități. […]

Comentarii

Alexandru Husaru

2 October 2013 at 20:29

Acel ceva ce lipsea era ceva cărniță! 😀

    Migdala Sarata

    3 October 2013 at 10:26

    🙂 E posibil, nu neg. Le mai dau o sansa cu sandwich-ul cu pastrama de vita 🙂

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul