Humus și grill oriental de la Restaurant Sahara

Restaurant Sahara

Viața în izolare e grea. Plictiseala datorită opțiunilor limitate se face prezentă ușor dacă nu ești atent. De aceea, am decis ca azi să comand ceva mai atipic, mâncare orientală foodpanda ceva mai atipic. Destule paste, pizza și crispy – e timpul pentru ceva exotic. Căutând prin lista restaurantelor, am dat de Restaurant Sahara.

Ce oferă?

După cum puteți intuii, restaurantul Sahara are mâncare cu specific arăbesc. Meniul nu este vast și foarte flashy, însă are câteva produse pe care nu le găsesc de în alt local pe foodpanda, precum humus, falafel și mici arăbești (nu sunt convins ca asta este denumirea oficială, dar cam asta sunt).

Ce am comandat?

Cum foamea era mare pentru mine și Tagliatella Țâfnoasă, am comandat mai multe:

  1. Humus cu carne de vită
  2. Mix grill
  3. Crispy la farfurie

Hummus cu carne de vită 

De când am încercat humus pentru prima dată acum 3 ani, am devenit instant fan. Din păcate humusul pe care îl găsești prin magazine nu e ce trebuie – recomand cel proaspăt, făcut de oameni care se pricep. Pe langa Restaurant Sahara, am mai mâncat humus bun în Timișoara la Fresh Kebab. Pentru mâncare livrată însă, nu sunt multe opțiuni de mâncare orientală prin foodpanda.

Humusul comandat prin foodpanda azi a fost cu topping de carne măcinată de vită. Lucrul care m-a impresionat cel mai tare au fost mirodeniile – acel dulceag specific arăbesc, care seamănă cu tarhonul, dar nu cred că este tarhon. Absolut delicios, mai ales mâncat cu lipia calda cu care vine.

Mix Grill

Această porție conținea micii aceea de care v-am zis mai sus, bucățele de carne de vită și carne de pui, toate cu acea mirodenie dulceagă pe lângă altele care se simțeau. Porția de pe foodpanda a venit cu legume la grill și cu lipii care semănau cu felii de pizza, mi s-a părut destul de ingenios.

Crispy

Crispy-uri destul de clasice, poate o idee mai fragede dar și o idee mai mici decât în alte locuri. Servite cu cartofi prăjiți și sos de usturoi care în care se simte super potent usturoiul. Bune.

 

Recomand!

Ca de obicei, livratorul de la foodpanda a venit destul de repede, și era echipat pentru vremurile în care trăim – mască de protecție (una destul de cool chiar) și mănuși. Totalul a fost 90 de lei, mixul de grill fiind cel mai scump la 50 de lei, iar crispy-urile + humusul la 20 fiecare. 

Dacă doriți un gust mai exotic să vă surprindeți zilele astea cu mâncare orientală prin foodpanda, recomand Restaurant Sahara. Mai mult, dacă folosiți cuponul foodcrew15 pe foodpanda, beneficiați de 15 lei reducere la orice comandă de peste 30 de lei.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Restaurant Sahara

Adresă:
Arieș 9, Timișoara
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul