Cât de Fresh e la Fresh Kebab?

Fresh Kebab
Timișoara

Dacă se întâmplă să te afli prin centru la ora prânzului, ai foarte spre cam prea multe opțiuni pentru varianta de mâncat rapid. Noi având biroul foarte aproape de centru, cunoaștem destul de bine aceste opțiuni. Cum părerile sunt destul de împărțite la noi în birou, am pornit spre Fresh Kebab, pentru a trage concluziile.

Fresh Kebab este situat în Piața Victoriei, nr. 3, mai exact, lângă fostul Cinematograf Studio. E un spațiu mic, însă are cam tot ce vrei. Are cuptor unde se coc pâinicile/chiflele pentru kebab. Pâinicile sunt făcute și frământate direct acolo, chiar de ei. Un punct în plus pentru acest aspect. Mi-a plăcut că tot mobilierul era alb, dând impresia de spațiu.

Interior Fresh Kebab

Fresh Kebab Painica

Fresh Kebab Carne

Însă, vreau să revin repede la motivul vizitei: mâncarea. De precizat următoarele: findcă totul se pregătește de ei și spațiul este foarte mic, este și foarte cald înăuntru, drept pentru care, te hotărăști repede, comanzi și ieși. Îmi plac locurile unde se respectă specificul ales. Da, la Fresh Kebab poți alege diverse feluri de Kebab, sau Pida, toate specifice turcești. Pluuuus, au și Ayran! Am fost împreună cu Muffin Queen și am ales următoarele: Fresh Kebab de curcan și Pida cu pui și mozzarela. Le luăm pe rând:

Fresh Kebab cu carne de curcan

Trebuie menționat că e bine să vii cu ceva timp la tine. Asta fiindcă pâinica se prepară pe loc pentru a fi caldă, plus, pe lângă comenzile pe care le putem vedea direct la fața locului, am aflat că mai sunt onorate și comenzile on-line. Am așteptat așadar cuminți, la mesele de afară ( unii dintre colegii de la birou ar vrea să mai fie terasa).

Am stat, am așteptat și a sosit. Pot spune așa: pâinea era caldă și mi-a plăcut acest aspect. Apoi, mi-a plăcut că nu era încărcat cu zece mii de sosuri, doar de dragul de a fi cantitate. Încă un plus vine de la faptul că nu erau cartofi prăjiți. În sfârșit un loc în Timișoara unde se respectă rețeta kebab-ului. Bun, dacă atâtea lucruri lipsesc, atunci ce era: carne de curcan suficientă, plăcut rumenită, cu condimente bune și echilibrată. Mai era salată (cam multă după gustul meu), ceapă de apă (mai puțin iute decât celelalte soiuri, dar gustoasă foc), roșii și brânză. Sosul care leagă totul e unul foarte lejer, pe bază de iaurt. Ayranul a întregit totul.

Fresh Kebab Curcan

Kebab cu curcan Fresh Kebab

Pida cu carne de pui și mozzarella

Rezumatul primit de la Muffin este cam așa: aluatul face diferența. Se simte că este proaspăt, că este preparat de către ei. E un aluat crocant la exterior și moale la interior. Din titlul putem spune cam ce conține. Carnea la fel de gustoasă, combinată cu mozzarella și sosul de roșii, la care se mai adaugă și roșii proaspete a dat un rezultat bun, sățios, ușor de mâncat. Apreciem și modul cum e prezentată. O sugestie ar fi poate și ceva legume ar fi ajutat și mai mult, altfel, până la final e puțin seacă.
Pot spune că am gustat-o și eu, mi-a plăcut, mi se pare că merge numai bine dacă vrei ceva ușor, cald și rapid. Combinația perfectă e alături de un vin alb rece.

Pida pui Fresh Kebab

Pida pui si mozzarella Fresh Kebab

Prețuri și servire

Așa cum am menționat la început, servirea e una destul de rapidă, luând în calcul numărul de comenzi. Dacă alegi varianta de a mânca acasă, mie una îmi place mult cutia lor de ambalare a produselor. Apreciez că și servețelele sunt personalizate, nu sunt niște servețele simple.
Pentru ce am consumat, prețul este următorul:

  • Fresh Kebab de curcan: 14 Ron;
  • Pida cu carne de pui și mozzarella: 14 Ron.

Puteți opta și pentru unul dintre meniurile la 15 lei care conțin fie Ayran, fie o răcoritoare și un Kebab la alegere.

Mi-a plăcut la Fresh Kebab fiindcă nu pun cartofi prăjiți, fiindcă e totul destul de lejer, fresh și sățios. Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă era aer condiționat și dacă spațiul era mai mare.

Vouă ce fel de Kebab vă place?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Fresh Kebab

Adresă:
B-dul Revolutiei, nr 7
Telefon:
Website:

[…] De când am încercat humus pentru prima dată acum 3 ani, am devenit instant fan. Din păcate humusul pe care îl găsești prin magazine nu e ce trebuie – recomand cel proaspăt, făcut de oameni care se pricep. Pe langa Restaurant Sahara, am mai mâncat humus bun în Timișoara la Fresh Kebab.  […]

Comentarii

Olivia

24 July 2015 at 16:40

Este buna mancare, insa ultima oara cand am luat de la ei am fost dezamagiti si am hotarat sa nu mai luam, mancarea era rece si carnea nu era maruntita, era o fasie lunga si lata de carne.

Ciprian

26 July 2015 at 22:31

Am fost azi. In afara de painea facut proaspata totul a fost un dezastru. carnea a fos jalnic de putina, era un rand de carne subtire pe toata lipia, prea mult sos si salata
din 4 meniuri 3 erau fara rosii una a avut jumate de rosie.
2 felii de mozzarela nu puse pe toata lipia ci erau una peste alta- clar nepasare. Toate acestea palesc in fata nesimtirii si comportamentului flegmatic al vanzatoarei. Multim vanzatoarei pentru FAVOAREA de a cumpara de la ei. CLAR le urez un drum spre faliment…

Vlad

28 July 2015 at 14:19

In ultimele 2-3 saptamaniam luat de vreo 4-5 ori de la ei.Pentru un kebab care nu are cartofi prajiti mi se pare decent [ avand in vedere ca mie imi plac cart prajiti a se traduce ca e destul de bun].
Tre sa remarc intr-adevar atitutidinea d-soarei vanzatoare in cel putin 2 din cazuri cand nu era cea mai zambareata, mi-a parut ca e asa pe baza de stres, stres rezultat din flux prea mare de clienti combinat cu prea putin oameni la tejghea.

Corina

31 July 2015 at 0:56

E foarte gustoasa mancarea. Totusi, putin mai multa carnita in bekab n-ar strica; apoi s-ar putea face ceva si cu numerotarea comenzilor si evitarea pierderii de timp cand d-soara de la casa se uita printre clienti sa vada cine a comandat ce, plus atitudinea-i cam acra si un pic aroganta.

Claudiu

10 March 2016 at 14:09

Ayranul e cel mai prost din ce am baut, poate si pentru ca nu e preparat de ei

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul