Grill & Sandwich 100% este concurent direct Pan Rusovan

Grill & Sandwich 100%
Timișoara

Am văzut de ceva vreme că s-a deschis un loc nou, care părea mai cochet, fix lângă Pan Rusovan. Am fost curioasă și mi-am zis în gândul meu că au avut mare curaj să deschidă acest loc nou. Fiind curioasă am ajuns într-o seară acolo și mi-a plăcut de la început. Locul este micuț, dar foarte curat, foarte drăguț amenajat și foarte plăcut. Am ajuns seara și era deja destul de multă lume. Se pare că în scurt timp și-au câștigat clientela.

Am stat și am cercetat meniul deoarece e hamburger, pljeskavica, vreo trei feluri de salată și un panou întreg cu diferite ingrediente pentru a-ți putea face sandwich-ul cum dorești. Am ales ultima variantă și am decis să fie un sandwich.

 Grill Sandwich

Sandwich personalizat

Îmi place mult cum e trecut pe panou: Ingredient unic și Ingrediente no limit.
Practic la ingredient unic poți alege un singur fel dintre șuncă, mușchiuleț, pastramă, salam picant și mai erau câteva. La ingrediente no limit poți pune tot ce vrei în sandwich de la roșii, castraveți, ou, sos de tzatiki, cașcaval, unt, maioneză și ar mai fi.

Am ales să fie un sandwich cu mușchi afumat, pastă de brânză picantă, roșii, castraveți, salată, cașcaval și tzatiki (am o fascinație pentru acest sos).
Pot spune că a fost un sandwich net calitativ la un preț mai mult decât decent. Mi-a plăcut pâinea folosită, aducea a cea de la Lucas, dar era mult mai cu gust. Plus, a pus domnișoara aceea la ingrediente, de îmi venea mie să-i spun că e suficient (cred că vreo 6-7 felii de mușchi a pus). Sandwich-ul a fost foarte mare, mi-a luat ceva până l-am terminat, și foarte sățios.
Plus, mi-a plăcut mult că am putut mânca înăuntru, deci, iarna nu îngheți de frig, iar vara este terasă.

Plasa Sandwich Grill

Sandwich cu muschi afumat Grill Sandwich 100

Detaliu Sandwich muschi afumat Grill Sandwich

Prețuri și servire

Prețurile m-au cucerit. Ai un sandwich după cum vrei tu, la un preț de nedescrisl.
Pentru ce am mâncat eu, totul a costat 6 RON.
Nici cu restul produselor nu stau rău, cea mai scumpă fiind salata: 10 Ron, care și aceasta este la un preț bun.
Servirea a fost una bună, pentru genul acesta de loc. Am apreciat că, deși erau destule persoane nerăbdătoare să comande ceva, domnișoara care pregătea bunătățile avea răbdare și asculta pe fiecare în parte ce dorește.

Am fost mulțumită de ce am găsit la Grill & Sandwich 100% și pe mine m-au câștigat ca și client. Am mai apreciat și că nu te umpleai tot de fum acolo, deoarece grătarul pentru chestii mai consistente era amplasat în spate și se ocupa un băiat de el (știm cu toții că atunci când e vorba de grătare, e mai bine să lăsăm partea masculină să se ocupe).

Ah, încă ceva: mă bucur că au avut curaj cei care au deci să deschidă acest loc în centru, deoarece era nevoie de așa ceva, de un loc mai frumos amenajat, mai igienic și mai zâmbitor. Sper să continue tot așa.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Grill & Sandwich 100%

Adresă:
Str. C.D Loga Nr.1
Telefon:
Website:

Comentarii

Claudiu

20 November 2013 at 19:08

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Eram pe fuga si am zis sa intru sa iau un sandvici, daca tot i-ati laudat. Toate trei fetele erau in spate, ocupate cu altceva. Am stat un pic pana s-au sesizat si au venit sa ma serveasca. Am dat comanda de un sandvici (pana atunci ma uitasem doar sus, la meniu) si m-am uitat la ingrediente. Pe sunca se plimba in voie o musca, pe pungi o alta. I-am spus fetei ca ii multumesc, dar nuvreau sandvici cu muste si am plecat. Nu stiu daca o sa mai cumpar ceva de la ei, vreodata. Si pentru ca imi era in continuare foame si drumul ma ducea in Balcescu, m-am oprit la Verona si am luat o merdenea cu carne si o placinta cu branza dulce, foarte bune.

    Migdala Sarata

    21 November 2013 at 12:48

    Acum fie vorba intre noi, merdeneaua de la Verona e cea mai buna solutie. Noroc cu musca in acest caz :). Eu cand am fost, era o fata si un baiat, care s-au descurcat bine. Oricum mai revin, iar, daca e ceva care nu ar trebui sa fie se va sesiza. Multumim frumos de informatie, am notat si vom analiza.

mr. b

4 December 2013 at 3:51

au aparat de curentat insectele… dar nici acela nu face minuni. muste sunt peste tot in orice bucatarie/fastfood/restaurant…
in fine locul este mega decent, pleskavita este foarte ok la gust, carnea nu este foarte condimentat e usor light, iar faptul ca poti sa iti pui in ea toate legumele ce le au pe acolo e foarte in regula. pleskavita picanta are altceva in amestecu de carne, pleskavita cu bacon si cascaval are bucati de bacon si cascaval in carne etc. painea nu este perfect rotunda cea ce pt mine este un mare plus ca nu e facuta de masini, iar faptul ca nu e perfect crescuta inauntru imi da de banuit ca nu folsoesc tot felu de amelioratori, big +, este o concurenta serioasa pt pleskavita 100% sarbeasca din complex. Ca si in serbia cand comanzi o pleskavita trebuie sa astepti de tzi se lungesc urechile sa se prajeasca carnea. Pt unii poate e un – acest timp de asteptare dar daca privesti mancatul ca pe un ritual poate deveni un +. Au un singur cos de gunoi chiar langa usa, poate nu ar strica inca un cos la celalat pult. Mai au un pic de invatat si de prins dexteritate, dar sunt la inceput angajatii. Pan rusovan este o dugheana, iar chestia aia cu porumb nu se poate numi pleskavica.
dupa parerea mea in oras dupa gust as clasifica asa:
locul 1 momentan pleskavica 100% sarbeasca din complex
locul 2 dar foarte foarte aproape de 1 Grill & Sandwich 100%
locul 3 Wimpy Grill pe 16 decembrie, o carne foarte interesanta, aduce a serbia dar o paine proasta
locul 4 Agil, multe locatii dar peste tot aceasi problema, nu vor sa priceapa fara maioneza si mai multa varza
locul ultimul posibil pan rusovan

    Migdala Sarata

    4 December 2013 at 10:20

    Multumim frumos de clasament. Despre Pan Rusovan eu una am aceeasi parere. Despre locurile cu pljeskavica in oras, nu sunt cea mai priceputa, deoarece nu sunt o mare fana. Cea mai buna e in Serbia si daca ajungi acolo, cu greu mai iti vine sa mananci de aici una. Acum mai pot spune ca mi-a placut si cea de la Restaurantul Yugoslavia unde am regasit gustul din Serbia, dar, cam atat.

Alina

15 February 2016 at 3:09

Am fost la voi si mați făcut sa ma simt chiar ultimul om am cerut un sandwich cu ou si ați zis ca nu este duminica dupa am cerut cu ceapa roșie dar ați zis ca nu aveti doar verde puteti sa îmi puneți ketchup ca sa devină roșie multumesc e prima si ultima data când ma opresc la voi.va rog sa va bateți joc de alte persoane cât mai puteti

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul