Pită pe vatră și fructe de mare de la 241 Sharing Food

241 Sharing Food
Timișoara

V-a fost dor de mine? Nu v-am mai povestit de ceva vreme de aventurile mele culinare, pentru că am petrecut mai mult timp în bucătărie, exersând rețete și preparate pe care urmează să vi le împărtășesc curând. Însă astăzi am testat niște porții cu pită pe vatră și fructe de mare împreună cu partenerul meu în bucătărie, Pizzeru Pragmatic, și ne-am înfruptat în stil Two For One, de la 241 Sharing Food.

Poate că această combinație vă sună puțin ciudat, însă să știți că este foarte greu să mulțumești doi pofticioși odată atunci când planetele nu se aliniază. Când unul are poftă de carne și unul de fructe de mare, combini două preparate atipice și te alegi cu un combo de patru produse, pentru că (așa cum le sugerează numele) 241 Sharing Food livrează 1+1 la orice alegi.

Cum a fost prânzul nostru cu pită pe vatră și fructe de mare de la 241 Sharing Food?

Voi alege să îmi spun părerea individual despre fiecare produs în parte, pentru că este foarte dificil să îmi fac o opinie generală despre 241 Sharing Food. E ca atunci când nu ești hotărât dacă îți mega place sau doar o urăști, cred că adevărul e undeva la mijloc de fapt.

Pită pe vatră cu pui, usturoi și verdețuri

Pita pe vatră în varianta 1+1 comandată de mine a fost pită cu pui, usturoi și verdețuri, iar așteptările îmi erau puțin mari, recunosc, datorită recomandărilor primite de la al meu partener, care a mai mâncat de la ei zilele trecute. Pita este una foarte pufoasă și moale, coaptă, așa cum îi spune numele (pe vatră) și recunosc că mi-a plăcut foarte mult.

Însă despre conținutul din interior am altă părere, pentru că nu m-a surprins în niciun fel. Gustul și aromele lui sunt bune, însă nu l-am putut diferenția cu nimic în plus față de o pleșkavița de la Agil sau oricare din localurile de tip fast food din Complexul Studențesc. Carnea bine făcută, de altfel și savuroasă la gust, mie mi-a tăiat orice poftă de mâncare după primele guri, ca și cum mâncasem deja o porție imensă.

Fructe de mare cu sos de roșii

Pofticioși din fire după fructe de mare amândoi, am zis să ne aventurăm și la o porție de mâncăruri marine, mai ales că eu nu am mai mâncat de câteva săptămâni bune. Fructele de mare, și ele 1+1, au venit însoțite de câte o porție de orez tot 1+1, gătit, după opinia mea, cu oțet de orez, pentru că avea un gust dulceag-acrișor, care l-a făcut de altfel foarte delicios și bun. Și vă spun asta sincer, pentru că am devorat o porție goală, înainte să apuc să iau vreo lingură din fructele de mare cu sos de roșii și pătrunjel.

Fructele, mai mult o tocăniță bine fiartă cu somon, ton, midii și puține bucăți de calamari, au fost înecate în sos de roșii și puțin cam nesărate, de altfel.

V-am lăsat și poze la fiecare în parte, să vedeți și cum arată, nu doar care sunt opiniile mele! Poate vouă vă fac cu ochiul și vă hotărâți să comandați.

Dacă vă este dor de mâncarea fast food și tot ce vă doriți este o mică escapadă culinară în aceste gusturi, atunci vreau să știți că este unul dintre locurile pe care le recomand. Chiar dacă pentru mine gusturile nu au fost la înălțimea la care mă așteptam, totuși mâncarea a fost ok, a ajuns fierbinte și porțiile sunt 1+1.

Prețurile plătite pentru ambele combouri de 1+1 au fost de aproximativ 75 lei, ceea ce nu mi se pare exagerat de mult, având în vedere că am primit porție dublă din ambele, printre care am avut totuși și fructe de mare.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

241 Sharing Food

Adresă:
Piata Unirii 13, 300085 Timisoara
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul