Meniu chinezesc la Harold’s cu supă, tăiței și fructe de mare

Harold's Restaurant

Sperăm că Sărbătorile acestea v-au găsit sănătoși și v-ați potolit toate pofetele de la cozonaci la salată beouf. Noi am revenit în forțe, mai pofticioși ca oricând, în căutarea bunului simț în farfurii, acum prin livrări online. Până încep să-și reia activitatea restaurantele din Timișoara, vă mai povestim ce am degustat înainte de Paște și începem cu un meniu chinezesc la Harold’s.

Meniu chinezesc la Harold’s

Înainte să începem pregătirile de Paște, cu liste lungi de preparate pentru masa de sărbătoare am avut poftă de ceva chinezesc. Singura locație de acest fel care livra la noi în zonă era Harold’s, din Complexul Studențesc. Când le-am studiat meniul chinezesc listat pe foodpanda, am salivat mai bine de jumătate de oră până să mă hotărăsc. Am vrut de toate, începând cu supe și tăiței de orez, îmi suna bine și un desert de la ei.

meniu chinezsec Harold's

Paste de orez la alegere – creveți sau rață crocantă

Sunt o adevărată devoratoare de fructe de mare și pește, dar niciodată nu refuz carnea bine preparată. Așa că, pentru a fi eu în habitatul meu, cu poftele împlinite și din curiozitate, am comandat o porție de paste de orez cu rață crocantă și una cu creveți.

Rața crocantă a venit cu paste de orez iar creveții cu tăieței de orez, pe mine personal nu m-a deranjat diversificarea. Tăiețeii cu creveți aveau, spre fericirea mea, și ciuperci urechi de lemn care sunt preferatele mele. Creveții erau din aceia mari și destul de mulți la o porție, la fel și ciupercile însoțite de alte legume. Rața avea o crustă crocantă, caramelizată, cu un gust dulcișor și interiorul fraged și moale. Atât tăiețeii cât și pastele erau bine gătite și cu sos suficient cât să nu fie înecăcioși.

rață crocantă Harold's

Am încercat din meniu și supa de creveți care mi-a stârnit curiozitate de fapt, prin combinația cu laptele de cocos. Așa m-am ales cu un bol de supă cu mulți creveți și ciuperci maronii. Recunosc că e prima dată când am încercat o astfel de supă, dar am rămas plăcut surprinsă. Am simțit gustul fin și dulce al laptelui de cocos, ușor acrișor, bănuind că au adăugat suc de lămâie.

supă creveți Harold's

Diversitate de fructe de mare

Deși știam că nu o să reușesc să le mănânc pe toate la o masă, pe lângă creveți, mai aveam poftă de calamri. Mi-am comandat astfel un meniu de calamari cu bambus și legume. Am primit o porție destul de mare, care avea și urechi de lemn, toate acestea gătite în sosul lor. Recomand să le savurați cât sunt calde pentru a vă bucura de aromele combinate, eu am adăugat și puțin sos picant după gstul meu. Adevărul e că aș mai fi adăugat câteva condimente la sos, și picant mie mi-a picat mai bine. Asta rămâne însă la latitudinea fiecăruia.

Recunosc că nu am mai mâncat la Harold’s anterior, dar eu am fost foarte mulțumită de comanda mea. Au meniul diversificat, cu bucătărie românească, meniu chinezesc și mexican. Voi reveni pentru platourile lor încinse din meniul chinezesc, însă nuștiu dacă aș încerca mâncarea românească. Dacă o voi face, voi reveni cu o recenzie neapărat.

Rămâne să ne vedem și la ei pe terasă să le apreciem atmosfera din complex și meniul mexican. Prețurile sunt probabil puțin măricele, dar specifice pentru Timișoara. Am primit mâncarea caldă și la timp, fără pic de întârziere, prin aplicație celor de la foodpanda. Puteți comanda și voi folosind aplicație lor beneficiind de un voucher de15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei ( foodcrew15).

Prețuri:

  • Paste prăjite de orez cu creveți: 30 RON
  • Paste prăjite de orez cu rață crocantă: 42 RON
  • Supă de creveți cu lapte de cocos: 45 RON
  • Calamari cu bambus și legume: 25 RON

 

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul