Așa cum v-am obișnuit deja, poftele mele și ale Pizzerului Pragmatic lovesc cel mai tare fie în jurul prânzului, fie seara (iar aici se întâmplă cel mai des să fie foarte târziu în noapte). Acesta a fost și cazul zilei trecute, când ne-a luat foamea într-o seară, pe unii de pizza (pentru că asta ar mânca zi și noapte), iar pe alții (adică eu), de un păcat cu ceva dulce. Așa am ajuns la pizza și clătite.
De ce pizza și clătite de la Pinocchio Timișoara?
Tocmai ați aflat cum am ajuns să comandăm combinația de pizza și clătite, iar acum o să vă spunem și cum de ne-am hotărât să comandăm de la Pinocchio. Amândoi locuim la doi pași de Complexul Studențesc, gazda punctului de lucru al uneia dintre locațiile deținute de Pinocchio. Locuitul în complex de aproape 10 ani a contribuit la dezvoltarea unor mofturi nocturne, care de cele mai multe ori se puteau astâmpăra fără greutate, fiindcă întotdeauna găsești ceva deschis în zonă.
Însă, revenind la oile noastre, de data aceasta, în context pandemic, am comandat la domiciliu și mai mult sau mai puțin, ne-am hotărât asupra celor de la Pinocchio pentru că mie îmi era poftă de ceva dulce și, mai specific, de clătite. Știind că una dintre combinațiile clătitelor pe care le au ei sunt Nutella, banane și biscuiți, mi-am convins partenerul să încerce și el o porție de clătite, el optând pentru Clătite Snickers, cu finetti, caramel și arahide.
Cum a fost pizza?
Dacă vorbim prima dată de pizza și de cum a fost aceasta, vreau să menționez un lucru. Mie îmi era dor de pizza de la Pinocchio și mai ales de marginile de la aluatul lor cu susan, pentru că nu mai mâncasem pizza de la ei din perioada studenției, când luam la felie – to go – în drumul spre facultate.
Poate că acest dor mi-a ridicat așteptările, pentru că deși abia așteptam să vină pizza, nu pot spune că m-a surprins în niciun fel, iar acest lucru este valabil și pentru partenerul meu. Concluzia generală a fost că deși aluatul a fost bun și ne-a plăcut, pizza nu a avut niciun gust și nici aromă, chiar dacă a fost bogată în ingrediente.
Cum au fost clătitele?
Când a venit momentul degustării desertului, am reușit să mâncăm numai jumătate din clătite și jumătate ne-au rămas pentru mai târziu. De prima jumătate mâncată nu am avut ce să ne plângem: dulci, cu Nutella și Finetti din belșug, cât să ne sature de dulce și de ciocolată pentru o perioadă, iar aromele individuale pe care le-am comandat fiecare au fost savuroase.
Însă, dacă este să vorbim de a doua jumătate, la care am încercat să revenim după vreo 1h-1h și jumătate, nu prea mai putem să lăudăm clătitele pentru că se transformaseră în carton necomestibil, ce cu greu putea fi mestecat și digerat.
Prețuri
Prețul total plătit pe comanda noastră a fost 73,00 lei, un preț decent, aș putea spune, având în considerare faptul că pizza noastră a fost una mare.
Prețurile individuale la produse au fost după cum urmează:
- Pizza sârbească – 36,00 lei
- Sos unguresc – 4,00 lei
- Clătite Finetti – 16,00 lei
- Clătite Sneakers – 17,00 lei
Așa cum am mai făcut și altă dată, le voi comenta și sugera celor de la Pinocchio să opteze pentru tacâmuri și ambalaje mai prietenoase cu natura. Iar acesta va fi unul dintre motivele pentru care voi scădea puțin nota la ambianță și servicii.
Acum, dacă v-am făcut poftă sau vi s-a făcut foame, pe cei de la Pinocchio îi găsiți pe foodpanda, de unde puteți comanda pizza și clătite, și unde puteți avea 15 lei reducere la orice comandă mai mare de 30 lei, dacă sunteți la prima comandă.
Nici un comentariu