Pizza Diavola de la Billy Boy – Across The City

Billy Boy

Dacă ești în căutarea unei degustări de pizza și cauți o variantă nouă, atunci trebuie să încerci Pizza Diavola de la Billy Boy!

Această pizza este o explozie de arome, iar noua combinație preferată a mea este cu sosul Billy.

Nu am putut să mă opresc din mâncat până nu a rămas cutiuța goală! De la crusta crocantă, la mozzarella topită și până la salamul picant, fiecare mușcătură a fost o plăcere pentru papilele mele gustative. În plus, am apreciat faptul că ingredintele folosite sunt de calitate superioară, ceea ce face mâncarea și mai savuroasă.

Nu mă compar la nivelul de degustare și critică cu colegul meu, Pizzeru Pragmatic, dar cred că această pizza de la Billy Boy merită încercată pentru tot ceea ce oferă.

Desert – Tartă Cu Lime și Caramel

Dincolo de pizza, cei de la Billy Boy mi-au făcut o surpriză plăcută trimițându-mi și un desert. Și parcă au știut aroma mea preferată, prea la fix. Iubitoare de lămâie și deserturi acrișoare, tare m-a bucurat să primesc o tartă cu lime și caramel. Desertul – un amestec perfect balansat de dulce și acru, cu o textură crocantă a crustei și aromă proaspătă de lime.

Livrare

Comanda a fost livrată extrem de repede, chiar mai devreme decât mă așteptam. Ambalajul a fost unul sustenabil, toate preparatele fiind ambalate în carton, păstrând pizza caldă și desertul proaspăt. Puncte bonus către Billy Boy pentru atenția acordată detaliilor.

Billy Boy este cu siguranță un loc în care vei reveni cu plăcere, mai ales că acum au și o locație fizică unde poți savura preparatele lor, pe str Daliei, în Complexul Studențesc.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul