Chef’s Burger & Pulled Pork Sandwich de la Joy Pub – o bunătate de cină

Joy Pub

Astăzi este despre un burger și un sandwich pe care l-am testat acum câteva zile și de care am fost plăcut surprinsă

Nu am mai avut ocazia să comand online sau să mănânc la cei de la Joy Pub și recunosc, că am plasat comanda cu o oarecare reticență. Însă, restaurantul era printre singurele variante deschise după 10 seara și care aveau atât burgeri, cât și pulled pork sandwich, cele două pofte pe care le aveam.

Comanda a ajuns la noi destul de repede, undeva în aproximativ 30minute de la plasarea comenzii și a fost livrată de un domn tare amabil de la Joy Pub, nu de către cei de la Tazz. Am ținut să menționăm, datorită modului frumos și amabil în care ne-a adus pachetul la ușă. 🙂

Comanda - Joy Pub - FoodCrew.jpeg

H2: Chef’s Burger de la Joy Pub

Din gama lor disponibilă de burgeri de la Joy Pub, am ales Chef’s Burger datorită mențiunii „totul învelit în sos cheddar” și mi-a plăcut că a livrat exact ce a promis. Burgerul a venit efectiv scăldat în sos cheddar, sos care s-a revărsat și peste cartofi.

Burgerul a fost unul suculent, exact cum se poate vedea în poza de mai jos și a fost compus din următoarele: chiflă de tip brioche pufoasă și cu un strat de ceapă crocantă deasupra, o bucată de carne de vită, dulceață de ceapă cu merișoare dulce și aromată, un sos cocktail, bacon crocant, castraveți murați, salată, cât și cartofii prăjiți, care au fost proaspeți și prăjiți de ei.

Chef's Burger - Joy Pub - FoodCrew

Țin să îți menționez de acum că nu e un burger pe care să îl mănânci și să rămâi curat pe mâini sau la gură. Este un burger suculent și plin de sos, dar pentru care nu cred că te va deranja să te murdărești.

H2: Pulled Pork Sandwich de la Joy Pub

Alegerea celeilalte persoane alături de care am mâncat cina a fost sandwich-ul Pulled Pork, însă cina a fost împărțită fiindcă ambele preparate ne-au făcut curioase și am vrut să gustăm și prepapratul celeilalte.

Începem cu chifla, care are nevoie de o mențiune specială fiindcă era foarte proaspătă și fragedă, făcută în casă și parcă ar fi fost scoasă din cuptor exact înainte de a prepara sandwich-ul. Chiar ne dorim să aflăm dacă așa a fost. 🙂

Dincolo de chiflă un loc special mai are și friptura de porc copată în vin, unde sosul de vin care învelea carnea a avut o aromă dulceagă și foarte aromată de vin. Am putut observa atât aroma vinului, cât și a cărnii. Și aici suntem curioși ce vin a fost folosit pentru prepararea lui, fiindcă după aroma simțitiă în gust, bănuiesc că este unul de calitate.

Pulled pork sandwich - Joy Pub - FoodCrew

H2: Alte mențiuni

Înainte să te încurajez să încerci și tu cele două produse, vreau să mai las prețul celor două produse, respectiv 45 lei pentru Pulled Pork Sandwich și 48 lei pentru Chef’s Burger, la care s-au mai adăugat 6 lei pentru ambalaje. 

Dacă ar fi să las o părere asupra prețului, pentru burger cred că este un preț decent, la nivelul celorlalte prețuri pe care le au burgerii buni din Timișoara. Legat de sanwich, conceptual și înainte de plasa comanda, mi s-a părut o idee scump 45 lei pentru un „sandwich”, însă am înțeles de ce acela este nivelul, când am gustat produsul și am văzut standardul la care a fost pregătit.

Fără regrete, aș da din nou aceași sumă pe aceste două produse, fiindcă mi-au plăcut și au rămas printre favorite, pe care le-aș recomanda oricând.

Nota de plata - Joy Pub - FoodCrew

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul