Gourmet, noul sandwich de primăvară de la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

Cum de ceva vreme nu mai avem biroul fix în Unirii (tot aproape de centru am rămas), ni se face dor de ce mai e pe acolo și de locurile de acolo. Cum dorul mai trebuie și potolit, am pornit spre Unirii și ne-am oprit la The Sandwich Factory, fiindcă am văzut un afiș cu ceva sandwich nou la ei.

Am intrat și am întrebat despre ce este vorba. Știți voi, cum casele de modă își lansează colecția de toamnă-iarnă, urmată de cea de primăvară-vară, așa fac și cei de la The Sandwich Factory. Au avut vedeta iernii, Thuringer Sandwich, iar acum, pentru primăvară, propun Gourmet Sandwich.

Da, am spus și recunosc, sunt o pofticioasă și o curioasă. Așa că, am încercat Gourmet și vă spun cum mi s-a părut.

Pliant sandwich

Gourmet

Sandwich-ul conține cremă de brânză cu mărar (home made), baby spanac, somon afumat, avocado, parmezan și dressing de ulei de măsline cu lămâie. Varianta propusă de The Sandwich Factory este cu baghetă albă, dar se poate alege și pâine neagră. Bagheta pentru acest sandwich este la dimensiuni mai mari față de sandwich-ul obișnuit.
Toate ingredientele sună foarte bine, iar combinația e una specifică The Sandwich Factory. Îmi place abordarea lor de sățios, dar, totuși, sănătos.
Am apreciat prezența mărarului în crema de brânză, eu una fiind fană de mărar.

Ingrediente sandwich Gourmet

Pregatire sandwich

Sandwich Gourmet Aproape gata

Detaliu Sandwich Gourmet

Acum despre sandwich pot spune că este unul chiar mare și gustos. Dacă ar fi fost după mine, aș mai fi pus și ridichi și poate, puțin mai mult dressing, încât să se pătrundă cu somonul afumat. Am apreciat calitatea parmezanului folosit. Nu era un parmezan din acela gata răzălit, pe care îl găsești în pungă la magazin, ci era un parmezan de calitate, pe care, dacă îl răzălești tu, se transformă în niște fulgi frumoși, ca fulgii de migdale.
E o variantă plăcută de primăvară, cu o combinație destul de fresh, prin prezența spanacului și a avocado crud.

Sandwich Gourmet The Sandwich Factory

Bucati Sandwich Gourmet

Sandwich Gourmet primavara The Sandwich Factory

Detaliu Sandwich The Sadwich Factory

Prețuri și servire

Prețul pentru sandwich-ul Gourmet de 280 g (cu o baghetă de 30 com) este de 12,5 Ron. Dacă e mult sau puțin, asta depinde de fiecare. Eu una pot spune că are somon și avocado, deci, până la urmă, e un preț relativ normal.
Despre servire rezumatul e cam așa: rapidă și la obiect.
Mi-a plăcut prima piesă din colecția de primăvară a The Sandwich Factory. Mi-ar plăcea să mai apară și niște variante de salate, sau poate și alte sandwich-uri, inclusiv de post.
Știu că voi mai încerca Gourmet, dar toate se fac la rândul lor. Spun aceasta, deoarece până la o nouă bucurie alături de Gourmet, voi savura un Russian Sandwich, iar în altă zi un Veg& Tofu, preferatele mele de la The Sandwich Factory.

Voi ce preferați de acolo? Ați încercat deja Gourmet?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] un loc foarte mic, dar curat și plăcut. Am mers acolo fiind chitită să comand Sandwich cu somon (mi s-a tot spus cât de grozav e, deci, era clar ce aveam să încerc). Am ajuns la ora […]

Comentarii

Vlad

26 March 2014 at 2:09

Am o intrebare? Cei de la Sanndvich Factory, stiu cumva ca erati de la FoodCrew si ca urma o posibila recenzie? nu de alta dar cand am comandat sandvichul asta nou, nu parea asa de plin de somon ca in poze 🙂

    Migdala Sarata

    26 March 2014 at 12:42

    La cât de des ne luăm sandwich-uri de acolo, e cam normal să ne știe. Cât despre cantitate, am mai pățit-o și eu uneori la sandwich-ul Veg&Tofu, nefiind constant același gust. Cred că depinde mult de persoana care face sandwich-ul. Fiind un lucru făcut manual, se mai întâmplă și erori. Data viitoare, poți să ceri mai mult somon, sigur nu va fi nicio problemă.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul