Crispy Sandwich, vedeta de la The Sandwich Factory în această toamnă

The Sandwich Factory
Timișoara

Îmi plac foarte mult locurile care își creează propriile obiceiuri, care se reinventează constant și au atenția îndreptată spre cei care le calcă pragul. Unul dintre aceste locuri, care mie îmi sunt dragi, este și The Sandwich Factory. Am spus-o și o mai repet, e unul dintre locurile cu sandwich-uri bune și cu personalitate.

Ca să n-o mai lungesc mult, fiindcă la cum se prezintă vremea imediat sosește iarna, eu vreau să vă povestesc despre vedeta toamnei, sau despre cel mai nou sandwich propus de cei de la The Sandwich Factory.

the sandwich factory display

Crispy Sandwich

Așa îi spune ultimului membru adăugat la lista de bunătăți. Acesta este sandwich-ul care va fi în lumina reflectoarelor pentru acestă toamnă.
Despre ce mi-a plăcut, despre ce aș modifica eu la el, despre gust și combinațiile prezente, vă destăinui acum.
Sandwich-ul de toamnă are cam așa: pastă de avocado (rețeta specială a celor de la The Sandwich Factory), piept de pui la grătar, crispy bacon, roşii proaspete și salată verde, totul ambalat într-o baghetă albă, franțuzească. De menționat: aceasta este varianta originală a sandwich-ului, dar bagheta poate fi schimbată în funcție de preferința fiecăruia. Eu am ales varianta propusă de ei în rețeta originală.

crispy bacon sandwich
Cât despre pasta de avocado, mie una mi-a plăcut foarte mult. Era o combinație de iaurt, avocado și lămâie, cu un gustul final care duce puțin a salata de vinete, dar mult mai ușoară și fină. Cred că cel mai mult din tot sandwich-ul mi-a plăcut pasta de avocado.
Cu pieptul de pui nu mă pot plânge, prezent într-o cantitate suficientă, cu gust bun, suficient de făcut la grătar încât să nu devină ațos.

crispy bacon

Recunosc, când am văzut inițial ingredientele, m-am gândit că eu aș fi pus roșii uscate. După ce am gustat sandwich-ul, pot spune că e mai bine cu roșii proaspete, altfel ar fi fost un sandwich prea greoi și uscat.
Gustul final era completat de prezența baconului, în varianta crispy. Eu una nu am fost foarte mega încântată de prezența baconului, cred că data viitoare aș merge pe o variantă light, mai pentru fete, fără crispy bacon. De ce spun acesta? Mi s-a părut un sandwich foarte sărat ( e drept, te așteptai la așa ceva, prin prezența bacon-ului) și mi-ar fi plăcut ca bacon-ul să fie făcut pe loc, pentru a-și păstra textura crispy mai bine. Dar știu că ar fi durat cam mult și e de înțeles soluția aleasă.
E un sandwich cu personalitate, pentru cunoscători și amatori de preparate cu multă carne. Un sandwich pe care o sa-l mai aleg fiindcă este foarte sățios prin prezența a două feluri de carne, întregite de pasta de avocado.

Prețuri și servire

Servirea a fost promptă și la obiect. Mi-a plăcut și am apreciat foarte mult răbdarea cu care a servit domnișoara fiecare client. Spun răbdare deoarece, cât timp am savurat eu sandwich-ul, a venit o doamnă care credea că e singură în tot localul și a avut la pretenții, de eu una i-aș fi zis câteva (și așa, cu greu m-am abținut), dar toate au fost explicate și rezolvate cu mult calm și înțelegere. Un 10 plus din partea mea.
Prețul pentru vedeta toamnei este de 12 lei. Dacă e mult sau puțin rămâne la aprecierea fiecăruia. Eu pot spune că are o bucată destul de mare de piept de pui, are avocado și bacon, deci e un preț rezonabil.

sandwich toamna

Mie una îmi place această ideea a celor de la The Sandwich Factory cu prezentarea unui sandwich nou în fiecare anotimp. Așa te fac mereu curios de ce va urma, așa conștientizezi și mai tare sosirea unui anotimp nou (fie vorba între noi, vremea e deja mult prea schimbătoare și nu mai respectă nicio regulă), așa mai ne vin alte idei de combinare a ingredientelor.
În continuare rămâne locul meu preferat când vreau un sandwich bun și îl recomand constant. Voi ce părere aveți, ați încercat vedeta toamnei?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] Fiind un preparat cu tradiție deja, înaintașii Food Crew nu puteau rata imortalizarea sa într-un articol, cu ani în urmă. Minunăția costă 16 lei și are baghetă franțuzească, bine rumenită, cum […]

Comentarii

Vlad

27 October 2014 at 21:22

Buna!!
ati fost vis a vis the planet la george’s snack hut, sau ceva de genu???
https://www.facebook.com/pages/Georges-Snack-Hut/1487258881518967

    Muffin Queen

    28 October 2014 at 10:40

    Bună, Vlad! Nu am ajuns încă, dar e pe lista noastră de vizitat. Ai ceva recomandări pentru noi?

    Migdala Sarata

    7 November 2014 at 14:35

    Salut, Vlad. Intre timp am ajuns și noi. Vom spune părerile într-o recenzie curând, dar pot spune că nu am fost foarte încântată. Poate nu a fost combinația ideală dintre carne de vită și ciuperci, dar mai încercam. Mulțumim încă o dată de sugestie.

Vlad

29 October 2014 at 12:57

Da, am incercat ieri, si am luat sandvich-ul cu somon.Era somon file la gratar[nu afumat) salata, cred ca era si ceva praz sau ceapta.Sandvich mare, am fost full dupa, ciabatta faina data cred ca era un pic de ulei de masline, si crunchy in interior de la cuptor[au cuptor de ala ca la subway]
Gustul bun a fost combinatia de somon cu sosul lor care are ghimbir ,un pic f putin de maioneza zicea sefu[putea fi un pic mai user friendly] si mai inca ceva :D. Nu se simtea gustul puternic de somon, ci se imbinau ca lumea toate la 13 Ron
O sa mai revin sa le incerc pe celalte

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul