Arome pe-ntuneric, special de Valentine’s Day

Restaurant Gloria
Timișoara

Dacă e să vă vorbim despre dragoste, știm deja ce ați spune și nu putem decât să vă dăm dreptate! Da, dragostea chiar trece prin stomac. Indiferet că e pregătită de o persoană dragă sau savurată în compania cuiva drag, mâncare va avea mereu o semnificație aparte pentru sufletul nostru, mâncător de bucate alese. Așadar, dilema nu este când anume să sărbătorim asta, dacă e Valentine’s Day, Dragobete sau altă ocazie, adevărata problemă este cum sărbătorim. 

La acestă întrebare, timișorenilor le-a răspuns restaurantul Gloria. Oferind un eveniment dedicat exclusiv cuplurilor care vor să-și alinte papilele gustative într-un cadru deosebit de romantic.

Invitație la Arome pe-ntuneric

Un proiect cu o istorie cât se poate de interesantă, aflat la a doua ediție în Timișoara, Arome pe-ntuneric a pornit de la o poveste elvețiană. Se spune că în Zurich exista un călugăr orb care și-a clădit obiceiul de a serba cinele alături de prieteni în lumină slabă pentru a putea cu toții să simtă intensitatea gustului din preparatele servite. O reîntoarcere a focusului către simțul gustativ, o invitație de a redescoperi relația dintre ambient și gustul alimentelor precum și șansa de a lega această experiență de o nouă amintire alături de cei dragi.

arome pe intuneric

În 2014 Arome pe-ntuneric era celebrată de Dragobete, în incinta Cafe du Paris din Timișoara. Chef-ul Mihai Tinca aduce anul acesta din nou o astfel de experiență în cadrul restaurantului Gloria.

Cu un meniu pregătit atent, veți experimenta o cină romantică într-o lumină difuză, cu muzică în surdină și cu preparate savuroase.

Prin fața invitațiilor se vor perinda următoarele farfuri:

Gutui marinate în sos dulce-picant și salata Grădina Bucătarului;

salata bucătarului

Somon la tigaie, stropit cu balsam de cimbrișor și cartofi norvegieni;

Somon cu cartofi norvegieni

Tartă de smochine, dulceață de lămâie și înghețată Nougat.

Tarta cu smochine

Festinul începe sâmbătă, 14 februarie, ora 18:00. Prețul pentru un cuplu este de 140 lei și cuprinde un pahar de șampanie din partea casei.

Nu pierdeți ocazia de a vă crea noi amintiri frumoase și sunați acum pentru o rezervare : 0733448999, 0356448999, 0726 100 713.

Restaurant Gloria

Adresă:
Bogdan Petriceicu Hașdeu, Nr. 18, Timișoara

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul