Lasă-te cucerit de arome cu noul meniu de iarnă marca Sabres!

Sabres
Timișoara

Despre Sabres și cum își așteaptă oaspeții cu diferite preparate de pește am povestit de mai multe ori la noi acasă. De această dată, însă, vrem să vă spunem o poveste puțin diferită despre cum în perioada aceasta friguroasă, aromele mării ne-au dus cu gândul la concediul de vară, undeva departe pe meleaguri mediteraneene.

Înainte de a merge mai departe, pentru aceia care nu ați mai fost încă la Restaurantul Sabres, vrem să fim siguri că deși este prima dată când citiți despre el, știți cine este și ce bunătăți puteți degusta la ei. Astfel, vă începem un scurt rezumat, unde vă spunem că restaurantul Sabres este un inovator într-ale bucătăriei ce reușește să ne surprindă întotdeauna prin îmbinări perfecte ale gusturilor tradiționale cu cele moderne, acoperind o paletă diversă de arome și preferințe.

În Timișoara, acesta este cunoscut datorită faptului că este primul local cu specific pescăresc, dar și datorită celor peste 13 ani de activitate. Acesta a adus pe masa bănățenilor preparatele mediteraneene cu produse proaspete, un adânc respect și tradiție pentru preparate, dar și câteva preparate speciale pentru vegetarieni.

Let’s fall into flavours!

Fall into flavours este numele trecerii Sabres la meniul de toamnă – iarnă din acest an. Acasă la Sabres, meniul se schimbă de două ori pe an, o dată primăvara și o dată toamna, iar de această dată meniul cel nou a adus cu el o colecție de rețete ce și-a propus să reinventeze preparatele deja cunoscute. Aici vom descoperi rețete noi de aperitive sau tapas de casă, rețete de pește, paste artizanale, salate iernatice, dar și deserturi noi.

Noul meniu Sabres a pornit asemeni unei călătorii marine, similar cu o călătorie culinară cu scop de inițiere în preparate care îți încălzesc sufletul, îți dau o stare de bine și îți merg direct la suflet. Preparatele din meniul restaurantului par toate ”homemade with love” și îți dau senzația că ești acasă cu familia de fiecare dată, datorită ingredientelor naturale, precum și a pastelor artizanale și a sosurilor pregătite chiar în casa Sabres. Sabres are o echipă de bucătari tare iscusiți și pasionați, iar fiecare își aplică stilul personal în preparate, de aceea fiecare experiență este unică – unde gustul este mereu același, dar preparatul și aranjarea lui diferă de fiecare dată.

Nu numai meniul îți va încălzi sufletul în această perioadă, ci și atmosfera locului ce a îmbrăcat hainele sărbătorii Crăciunului puțin mai repede, și prietenii casei Sabres, Duo Colompar, care în fiecare joi seara încântă urechile și sufletele vizitatorilor la un cafe concert cu un repertoriu vast, ce pleacă de la melodii tradiționale interpretate în mod instrumental, până la melodii moderne reinterpretate.

Dacă v-a plăcut aventura noastră culinară de astăzi, noi vă recomandăm să păstrați un ochi pe Restaurantul Sabres, deoarece organizează frecvent seri mediteraneene, evenimente tematice, dar și sesiuni speciale de live cooking. Dacă sunteți amatori de a sărbători Crăciunul sau finalul dintre an în oraș, noi vă mai spunem că Sabres vă invită la mult așteptata și tradiționala seară de colinde de Crăciun, în 12 și 19 decembrie, de la ora 20:00, tot alături de Duo Colompar.

Sabres

Adresă:
str. Craiova nr.1
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul