Casa Antinori în haine de sărbătoare

Casa Antinori
Timișoara

Toată lumea se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. Curățenia este în toi, gospodinele pregătesc cele mai delicioase rețete și decorarea caselor de-abia acum începe. Să știți că nici restaurantele nu fac rabat de la această regulă și un exemplu în acest sens este chiar restaurantul Casa Antinori. De câteva zile încoace, “casa” lor este decorată haine de sărbătoare.

Așadar, cu ocazia sărbătorilor care ne bat în curând la ușă, Casa Antinori își răsfață clienții, iubitori de mâncare bună și vin, cu un decor de vis.

Casa Antinori Timisoara

Craciun la Casa Antinori

Brad de Craciun

Decor Craciun

Decor de iarna

decor de sarbatoare

Despre Casa Antinori

Pentru cei care nu cunosc însă povestea din spatele acestui rafinat restaurant, aflați că totul a început în vara anului 2009, datorită pasiunii pentru cultura gastronomică italiană. Proprietarii restaurantului și-au dorit să aducă în Timișoara un pic din atmosfera și bucătăria Italiei, nefiind neapărată nevoie ca cei ce iubesc Italia să călătorească până acolo pentru a putea savura preparatele lor preferate.

În spatele designului localului stă pasiunea și admirația pentru ceea ce înseamnă istoria pe care au lăsat-o în urmă cei ce au fondat Imperiul Roman. Modul în care este amenajat este inspirat din zona Toscana, zona unde se mănâncă foarte bine și se bea cel mai bun vin. Prin ceea ce au realizat cu acest restaurant, cei de la Casa Antinori cred că au reușit să creeze un spațiu rafinat, un leagăn al gastronomiei italiene, prin excelența bucătăriei lor și prin atmosfera toscană pe care designul o insuflă tuturor celor care îi trec pragul.

Casa Antinori

decor lumanare

decor raft vinuri

intrare casa antinori

Rafturi de vin

raft vinuriDesignul localului este format din elemente simple precum: piatra, cărămida, lemn și fier forjat care, așezate împreună, creează un loc cald și primitor. Transformarea locului nu a fost una ușoară și a necesitat o muncă asiduă, însă rezultatul a fost pe măsura efortului depus.

Casa Antinori înainte și după renovare

Casa Antinori inainte si dupa renovare

Interiorul restaurantului înainte și după renovare

Casa Antinori inainte si dupa

Specificul culinar al restaurantului

Specificul culinar al restaurantului satisface gusturile tuturor gurmanzilor. În meniu se regăsesc preparate specifice bucătăriei italiene, mediteraneene, din toate zonele Italiei. De la clasica pizza gătită în cuptor pe lemne de stejar, paste făcute manual în casă, pește proaspăt, fructe de mare proaspete, carne de vânat și până la renumita carne de vita Black Angus, precum și faimoasa friptură Toscana „Bistecca alla Fiorentina” sau cum o numesc englezii, T-bone steak.

Devotamentul pentru aromele Italiei se regăsesc la Casa Antinori în toate ingredientele proaspete și atent selecționate, aduse chiar din Italia. Acestea sunt pregătite de un bucătar chef de origine italiană, tocmai pentru a păstra autenticitatea bucătăriei italiene.

Aranjament

Masa de Craciun

De ce să mergem la Casa Antinori

Unul din punctele forte a localului este calitatea produselor folosite ca materie prima pentru preparatele pregătite în restaurant. Restaurantul are aceeași furnizori de când au deschis și nu fac rabat de la calitate.
De asemenea, serviciile oferite de o echipă formată și păstrată în timp și orientată către nevoile clienților sunt un alt motiv pentru care că alegeți Casa Antinori.
Evenimentele de tipul serilor tematice, ca de exemplu vara când sunt serate de tip Barbeque pe terasa restaurantului, pot fi opțiunea perfectă pentru o cină sau un prânz. Puteți urmări pagina lor de Facebook pentru a fi la curent cu viitoarele evenimente.

Separeu Casa Antinori

separeu restaurant casa antinori

Deși din exterior poate părea ca fiind un restaurant scump și exclusivist, în meniu există prețuri și produse pentru toate buzunarele. Clienții pot să vină la Casa Antinori și să se delecteze într-o atmosferă deosebită chiar dacă nu doresc să cheltuie foarte mult.

Restaurantul Casa Antinori este deschis pentru toți cei care doresc să ia masa într-o ambianță deosebită și cu servicii de calitate și unde toți clienții sunt la fel de importanți, indiferent de valoarea consumației.

Programul restaurantului Casa Antinori de sărbători

Casa Antinori este închisă doar în zilele de 25.12 și 31.12. 2013, urmând ca pe 1 ianuarie 2014 restaurantul să fie deschis începând cu orele 15.

Casa Antinori

Adresă:
Calea Aradului 14A

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul