Restaurant Casa del Sole

Restaurant Casa del Sole
Timișoara

Unul dintre cele mai cunoscute și de renume restaurante din Timișoara este Casa del Sole. Restaurantul situat pe strada Romulus numărul 12 te surprinde prin stilul specific zonei Toscana din Italia, cu mâncarea delicioasă și cu servirea ireproșabilă.

Dacă nu mulți știți de acest local, noi am fost să le luăm un scurt interviu pentru a-l descoperi mai bine. Îi mulțumim astfel doamnei Corina Drăguş, manager la Casa del Sole pentru timpul și informațiile oferite.

Care e povestea restaurantului Casa del Sole?

Eu şi soţul meu ne-am mutat din Bucureşti în Timişoara pentru a fi mai aproape de fiica noastra care îşi începuse studiile la Viena. Mergând din restaurant în restaurant, am găsit foarte puţine locuri pe placul nostru, noi aveam o altă percepţie despre ce înseamnă un restaurant de calitate. Aşa am început propriul nostru proiect: vila şi restaurantul Casa del Sole în 2004, iar apoi ne-am extins cu restaurantul Aquarium în 2007. Avand în vedere că foarte multă lume nu făcea legătura între cele două, în 2011 am schimbat conceptul, aducând toate serviciile sub acelaşi brand umbrelă “Casa del Sole”: hotelul boutique Casa del Sole, restaurantul clasic Casa del Sole, restaurantul rustic Casa del Sole şi restaurantul SKY, care oferă o panoramă deosebită a oraşului. Meniurile sunt diferite, stilurile sunt diferite dar brandul e acelasi. Hotelul ofera 27 locuri de cazare. Restaurantul SKY dispune de 250 de locuri şi e localizat chiar în centrul oraşului.
Intrare Pensiune Casa del Sole

Curtea Pensiunii Casa del Sole

Pensiune Casa del Sole

Decor pensiune

Decor de flori Casa del Sole

Care este stilul pentru care aţi optat la Casa del Sole?

Am lucrat cu un designer pentru a decora spaţiile în stil italian, inspirat din regiunea Toscana. De aceea şi numele Casa del Sole. Spaţiile creeaza o atmosferă elegantă şi intimă fiecare colţişor având personalitatea sa.

Terasa restaurant

Mini terasa Restaurant Casa del Sole
Cu ce se diferentiaza Casa del Sole de alte restaurante?

Noi ne adresăm în general oamenilor de afaceri şi strainilor, celor care apreciază serviciile de calitate, rafinamentul şi eleganţa. Toţi care vin în vizită la multinaţionalele din Timişoara şi-au făcut un obicei în a ţine întâlniri şi traininguri la noi. Avem şi activităţi private, evenimente, nunţi, petreceri, însă nu asta e baza. Clienţii noştri ştiu ambele locaţii (Casa del Sole şi Restaurant SKY) şi se plimbă între ele. Avem aceeaşi clientelă şi tocmai de aceea am făcut un rebranding, pentru ca publicul să înţeleagă că oferim aceeiași calitate în toate locațiile noastre.

Restaurant Clasic Casa del Sole

Meniu pizza Casa del Sole

Restaurant Casa del Sole

Cum percep clienţii meniul?

Clienţii vin aici pentru calitate. Ingredientele sunt proaspete în condiţiile în care alte restaurante folosesc mai mult produse congelate. La Casa del Sole am ales un meniu inspirat de bucătaria italiana, cu foarte multe preparate din peşte. La restaurant SKY predomină bucătăria franţuzească, rafinată. Meniul a fost în totalitate stabilit de către bucătarii noştri.

Orez cu hribi

Pui cu ratatouille

Cum vă promovaţi?

Avem pliante şi site web însă cea mai sigură cale de promovare, din experienţa noastră, este recomandarea clienţilor. Un client mulţumit atrage zeci de alţi clienţi după cum şi un client nemulţumit face promovare negativă localului. De aceea, pentru noi e foarte important să oferim servicii excelente.

Dacă sunteți vreodată prin zonă, trebuie neapărat să vă opriți aici și să vă bucurați de mâncarea bună și de atmosfera intimă.

Restaurant Casa del Sole

Adresă:
str. Romulus, nr. 12
Website:

[…] Recomand Restaurantul Stejarul tuturor celor care vor să încerce specialități vânătorești și nu numai, tuturor celor care sunt deschiși și dornici să încerce tot felul de combinații speciale, pentru cei interesați de ce mănâncă și dornici să se răsfețe din când în când. […]

[…] de această dorinţă şi însoțită de dorinţa de a lua prânzul, paşii m-au purtat înspre Casa del Sole. Am trecut de atâtea ori pe lângă acel restaurant, dar nu am intrat niciodată până acum şi, […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul